2777
2789
عنوان

ترشح زرد بعد از مصرف قرص فلوکونازول و شیاف لاکتوواژ

| مشاهده متن کامل بحث + 62633 بازدید | 26 پست
مرسی عزیزم. 60 تا شیاف داده. حالا حالا ها باید استفاده کنم. روزی 2 بار هر 12 ساعت

اوووه  پس دوره درمانتو تمام کن.. بعد ببین خوب میشی یا نه..

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهرانا جون منم یه ده روزی کپسول واژینال نیستاتین استفاده می کردم همش ترشحات داشتم معلوم بود همین کپسوله که داره ریز ریز میاد بیرون تا اینکه پریود شدم کلی درد داشتم ولی خون نمیومد تا اینکه بببخشید🙈🙊 رفتم دسشویی یه دفه یه چیز گرد بزرگ ازم اومد و پشتش خونریزی پریودم شروع شد وقتی به دکترم گفتم گفت این همون قرصا بوده که جذب نشده و چسبیدن به هم همچین شکلی پیدا کرده دیگه از این مدل داروها میترسم😓

اما فلوکونازول خیلی خوبه استفاده کن جواب میگیری

در ضمن در روز دو بار خودتو با ژل ضد قارچ و عفونت بانوان بشور خیلی بهتر میشی

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
سلام. والله عنر نسارا رو دو بار دود دادم. اما خوب نشد.

منم این این کپوسله رو از وقتی استفاده میکنم ترشحات زرد دارم قبلا اصلا نداشتم ولی الان فوق العاده زیاد و زرد شده شما بهتر شدی بعدش گلم؟

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم این این کپوسله رو از وقتی استفاده میکنم ترشحات زرد دارم قبلا اصلا نداشتم ولی الان فوق العاده زیا ...

من که آخر نفهمیدم چی شد. اما متوجه شدم که عفونتم خوب شده بوده اما من خیلی حساس بودم. 

من که آخر نفهمیدم چی شد. اما متوجه شدم که عفونتم خوب شده بوده اما من خیلی حساس بودم. 

منم تمومش کردم خوب شدم 😂😂😂فک کنم از عوارض قرصه بود که ترشحات زرد داشتیم خداروشکر بهتر شدیم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

سلام منم قارچام سه ماهه خوب نميشه همش برميگرده من خيلي بهداشت وعايت ميكنم نميدونم چرا اينجوري ميشه

ديشب لاتواژ زدم از شدت ترشح خيس خيس شده بودم

خسته شدم از عفونت

چكار كنم

كمك😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز