سلام من به شدت عفونت می گیرم و مدام تکرار میشه. این دفع دکتر فلوکونازول داده و شیاف لاکتوواژ. اما ترشحم زیادتر شده. ممکنه عفونتم بدتر شده باشه یا اینکه واسه خود قرصاست؟
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام. والله عنر نسارا رو دو بار دود دادم. اما خوب نشد.
من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و آبکی میگن ایراد نداره .اما اگه رنگش عوض شه و یا با خارش باشه ایراد داره.. اگه اذیت نیشی برو به دکار بگو
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و ...
تاحالا 5 بار رفتم دکتر بخاطر عفونت. من خارش و سوزش ندارم. فقط ترشحاتم زرده. الان خیلی زیاد شده. البته بگما خود شیاف لاکتواژ هم زرده. اما نمی دونم این از شایفه یا عفونت. دکترم نیست امروز.