2777
2789

سلام من به شدت عفونت می گیرم و مدام تکرار میشه. این دفع دکتر فلوکونازول داده و شیاف لاکتوواژ. اما ترشحم زیادتر شده. ممکنه عفونتم بدتر شده باشه یا اینکه واسه خود قرصاست؟

مرسی از راهنمایی تون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تاپیک من اصلا خواننده نداره؟

چرا عنبر النسا دود نمیکنی؟ من خودم تجربه ندارم اما شنیدم خوبه برای عفونت. روشش هم تو سایت  هست سرچ کنی میاد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام. والله عنر نسارا رو دو بار دود دادم. اما خوب نشد.

من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و آبکی میگن ایراد نداره .اما اگه رنگش عوض شه و یا با خارش باشه ایراد داره.. اگه اذیت نیشی برو به دکار بگو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و ...

تاحالا 5 بار رفتم دکتر بخاطر عفونت. من خارش و سوزش ندارم. فقط ترشحاتم زرده. الان خیلی زیاد شده. البته بگما خود شیاف لاکتواژ هم زرده. اما نمی دونم این از شایفه یا عفونت. دکترم نیست امروز.

تاحالا 5 بار رفتم دکتر بخاطر عفونت. من خارش و سوزش ندارم. فقط ترشحاتم زرده. الان خیلی زیاد شده. البت ...

اگه فک میکنی که ترشح بخاطر شیافه و داره بیرون میریزه پس صبر کن تا فردا.. ببین بازم میاد. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز