سلام من به شدت عفونت می گیرم و مدام تکرار میشه. این دفع دکتر فلوکونازول داده و شیاف لاکتوواژ. اما ترشحم زیادتر شده. ممکنه عفونتم بدتر شده باشه یا اینکه واسه خود قرصاست؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. والله عنر نسارا رو دو بار دود دادم. اما خوب نشد.
من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و آبکی میگن ایراد نداره .اما اگه رنگش عوض شه و یا با خارش باشه ایراد داره.. اگه اذیت نیشی برو به دکار بگو
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من اینسری سفیکسیم خوردم و پماد لکورکس . البته دکتر داد. بعدش زیاد ترشح داشتم. ترسح بدون بو و سفید و ...
تاحالا 5 بار رفتم دکتر بخاطر عفونت. من خارش و سوزش ندارم. فقط ترشحاتم زرده. الان خیلی زیاد شده. البته بگما خود شیاف لاکتواژ هم زرده. اما نمی دونم این از شایفه یا عفونت. دکترم نیست امروز.