2777
2789

۲۱ سالمه دانشگاه نمیرم همش تو خونه ام تو شهر کوچیک که با روستا فرقی نداره و نه کافه پاساژ بانک هیچی نداره زندکی میکنم ، هیچ جایی نیست برم مگه خونه فامیل ... خسته شدم از این زندگی دلم میخواد تو ی شهر بزرگ زندگی کنم ولی خانوادم نمیتونن باهام بیان ، خوابگاه هم نمیتونم برم و کلا زندگیم داغونه . چیکار کنم

دارم بالا میارمش ۳۰ ام

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من تو شهر بزرگم ولی مثل توام

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بیام شهر بزرگ زندگی کنم درست نمیشه؟

چرا عزیزم پول داشته باشی تا حد زیادی درست میشع

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
مثلا چقدر در ماهماهی ۱ تا ۲ میلیون پول تو جیبی میگیرم

اگه تنهایی بیای خوابگاه که دو میلیون فقط پول خورد و خوراک و رفت و آمد میشه واسه خوشگذرونی اونطوریک تو میخوای ۵,۶ تومن میخواد

به رشته خاصی علاقه ندارم

عجب... به اون تنبلی درونت بگو علاقه نداری که نداری.

این همه آدم از صبح تا شب در تکاپو و کوشش هستند همش از سر علاقه است؟

بچه‌ها هر روز با علاقه می‌رن مدرسه؟ ختی مادرها هر روز با علاقه بچه‌هاشون رو تر و خشک می‌کنند؟

این روند زندگی هست. مثل دوچرخه سواری هست. بایستی می افتی. تا در حرکتی تعادل داری. باید برای خودت هدف و تحصیل و حرفه انتخاب کنی تا زندگیت خط و مشی داشته باشه.

از آسمون شهر بزرگ برای آدم سرگرمی نمی‌ریزه.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685