2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروخدا بیاین

293 بازدید | 26 پست

سلام اگه بفهمین قبل ازدواج همسرتون حدود ۵ سال پیش به مدت ۴ الی ۵ ماه با یه دختری دوست بوده چیکار میکنین؟😭

دارم میمیرم بخدا

همسرم با ایمان و خانواده‌ی خوبین ولی میگا اون تایم از فشارکاری نیاز به هم‌صحبت داشته خیلی حالم بده توروخدا بگین چیکار کنم

از دیشب دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا خب رفیق بوده رابطه نداشته ک اینجوری میکنی

باهاش همونطوری صحبت میکرد که با من میکنه

بهش میگفت خانمم😭😭😭

نقسم😭😭😭

ولی قسم میخوره که حرف جنسی نزده

ولی حالم خیلی بده بخدا

من چتاشو دیدم از هارد قدیمی‌ش

اگه طرف آشنا باشه اعصابم بهم می ریزه اگه غریبه باشه هیچی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

آروم باش می‌دونم شرایط سختیه ولی مهم اینه که خودش بهت گفته و از غریبه نشنیدی اگه اعتماد داری بهش ببخشش ولی یه خورده سر سنگین باش باهاش بگو که ازش توقع نداشتی این کارو کرده باشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

باهاش همونطوری صحبت میکرد که با من میکنهبهش میگفت خانمم😭😭😭نقسم😭😭😭ولی قسم میخوره که حرف جنسی نز ...

فداتشم برا ۴ ۵ سااااال پیشه خودشم ب گذشته اش ربط داره

همسر منم حرف زده و برا گذشتش بوده اگه الان باشه خونه رو رو سرش خراب میکنم برا الان نیس ک جونم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

آروم باش می‌دونم شرایط سختیه ولی مهم اینه که خودش بهت گفته و از غریبه نشنیدی اگه اعتماد داری بهش ببخ ...

نه خودش نگفته من از تو هارد قدیمی‌ش چت‌شو دیدم

توش بهش میگفته خانمم نقسم حالم خیلی بده خیلی