2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه پسرم خیلی بد اخلاق

92 بازدید | 9 پست

پسرم گریه میکرد توپیش دبستانیش .منم با کلی تحقیق تصمیم گرفتم برم چند روز بشینم اونجا که اروم بگیره وبه محیط عادت کنه. همینطور هم شد ،مربی پسرم بهم گفت که خیلی اعتماد به نفس گرفت وحالش خوب. حالامشکل من مدیرشون خیلی مودیه.یه بار مهربون یه بار بداخلاق امروز پسرم از کلاس امد یه نگا به من بکنه .باصدای خیلی بلند بهش گفت .آرش دیگ قرار نیست مامانت اینجاست هی بیای بهش سر بزنی.پسرم با ترس رفت توکلاسش. من با ملایمت گفتم دعواش نکنید بدتر میشه . چیز خاصی نگفت .ولی واقعا حس میکنم تعادل روانی ندار بیش ازحد جدیه .اخه اونجا مهد وبچه ها همه کوچیکن. راستش میترسم فردام برن بشینم اونجا این سری به من چیزی بگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کار با پسر به های امروزی واقعا جدی بودن میخواد ... تا کی میخواد بری بشینی ؟رفتار اون مدیر به ظا ...

خوب پسرم تمام مدتی که اونجا بود بغض داشت وسکوت میکرد کاملا  .نه میتونست با بچه ها ارتباط بگیره نه میتونست درساش خوب توجه کن.