2777
2789
عنوان

کم خونی شدید دارم قرص آهن داد دکتر

682 بازدید | 12 پست

قرص و دکتر گفت ناشتا بخور روزی دو تا

قرص آهن رئول هست اسمش

ناشتا ینی صبح قبل از صبحانه بخورم یا قبل از ناهار و شام؟

تو خود جعبش نوشته قبل ناهار شام ولی دکتر گف ناشتا

قبل از ناهارشام هم ناشتا حساب میشه؟😁کی بخورم دوتاشو؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

منم کم خونی دارم

شما از کدوم مدله؟

من پارسال هم هموگلوبین هم فریتینم پایین بود

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کم خونی دارمشما از کدوم مدله؟من پارسال هم هموگلوبین هم فریتینم پایین بود

قرص رئول داد به من

منم فریتینم۳بود

قرص رئول داد به منمنم فریتینم۳بود

منم فریتینم ۴ بود هموگلوبین ۹

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

لطفا برای مریضی که تو تاپیک اخرم توضیح دادم دعاکنین و صلوات بفرستین حالش خیلی بده..به دعاهاتون خیلی احتیاج داره❤️‍🩹🥺لطفا

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
قرص رئول داد به منمنم فریتینم۳بود

دو تا سرم خون تزریق کردم و قرص فرودین میخورم

منم فریتینم ۴ بود هموگلوبین ۹

وای همو گلوبین منم۹برو دکتر برای کم خونیت حتما 

من ک دیگ تحمل این بی حوصلگیو سرگیجه و ریزش و...نداشتم رفتم😂

وای همو گلوبین منم۹برو دکتر برای کم خونیت حتما من ک دیگ تحمل این بی حوصلگیو سرگیجه و ریزش و...نداشتم ...

من بهتر شدم بعد سرم و ... بعد اون فریتین اومد ۳۳ دیگه نرفتم تا دیروز رفتم دکتر آزمایش نوشته هنوز نرفتم آز بدم

اها تحت درمانی پس!

بعد دو تا بارداری و زایمان و شیردهی این طوری شدم

من بهتر شدم بعد سرم و ... بعد اون فریتین اومد ۳۳ دیگه نرفتم تا دیروز رفتم دکتر آزمایش نوشته هنوز نرف ...

سرم آهن زدی؟چجور بود؟

خداروشکر خوب شده پس..

سرم آهن زدی؟چجور بود؟خداروشکر خوب شده پس..

بله مثل سرم های معمولی ولی نامه بستری داد بخش آنکولوژی بیمارستان زدم چون گفتم سابقه حساسیت دارم