2789

یکی از نزدیکان من شوهرش اعتیاد داشت هرچقد کمکش کردن که بستری بشه و ترک کنه نشد گفت من خودم هروقت اراده کنم ترک میکنم بعدشم بخاطر فروش مواد دستگیر شد و حبس ابد دادن بهش تو زندان ترک کرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از نزدیکان من شوهرش اعتیاد داشت هرچقد کمکش کردن که بستری بشه و ترک کنه نشد گفت من خودم هروقت ارا ...

چه بد...اما شیشه ترک اجباری داره ،خودشون به عجز نمیرسن،به زور ببرش کمپ

خدا بزرگه اینکار و کن بعد ان شالله با na پاکیش حفظ بشه

خدایا تنهامون نزار

من داداشم خیلی مابین این افراد هست به خاطر شغلش 

میخواستم اولش بهت بگم گفتم شاید ناراحت شی میگه شیشه اصلا ترک نداره خیالت راحت باشه این آدم ترک نمیکنه 

پس عاقل باش جدا شو برای خودت وبچه هات آینده بهتری بساز 

من خودم اصولا به کسی نمیگم جدا شو ولی زندگی با این آدم چه لذتی داره توام با زجر هست.

اگر بچه هات پسر هم باشن بدون براشون این پدر خطرناکه پسرت بشه 13 و14 سالش راه پدرش رو میره.

دوستان ممنون

من میخام بچمو ببرم پیش دبستانیش

لطف کردین راهنماییم کردین

من چون همسرم آدم خوبیه والان به خاطر این کار اشتباهش اینجور شده بهش فرصت میدم چون واقعا ادم خوبی بود وکشتی گیر که تو تیم ملی بود

حالا به امید خدا تا ببینم چی مشه بازم ممنون وخداحافظ

من داداشم خیلی مابین این افراد هست به خاطر شغلش  میخواستم اولش بهت بگم گفتم شاید ناراحت شی میگ ...

نه عزیزم شیشه هم ترک داره منتهی بعد از ترک وسوسه ی فکری زیادی داره که اونم باید مداوم برن کلاس های NA

دوستان ممنون من میخام بچمو ببرم پیش دبستانیش لطف کردین راهنماییم کردین من چون همسرم آدم خوبیه وال ...

ایشالا ک بتونی واسش کاری کنیو برگردونیش ب زندگیو خانوادش 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
نه بیکارم خرجمم مادرم میده هرکار میکنم مادرم نمیزاره جدا شم 3ساله که اعتیاد داره روزبروز بدتر میش ...

فقط وفقط وفقط طلاق همین بیخود خودت وحوونیت وبخاطر خریت یه نفر دیگه حروم نکن عزیزم ولش کن جون شیشه خیلی خطرناک من ازهمسایه ی مامانم خاطره بد دارم مرده شیشه میزد زن وپسرش وکشت 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙