2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من عموم هرویینی بود هزار بار بردن ترکش دادن ولی بازم میرفت سراغش میگفت دست خودم نیست اخرشم توی همین راه جونشو از دست داد،،،ولی بابای دوستم 15سال اعتیاد به هرویین داشت. ترک کرد فکر کنم الان سی و خورده ای ساله که ترک کرده

چون خودم بچه طلاقم همسرمم همینطور الان مادرم میگه بچه هاتو بدبخت نکن

بچه ها بزرگ بشن و پدرشون رو تواون حال ببینن خیلی بیشتر اذیت میشن تا جداشین

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

چجوری جرات میکنی با همچین آدمی زندگی کنی اونم با 2تا کوچولو؟؟  بلایی سرخودت یا بچه هات بیاره چیکار میخای کنی؟؟ ی فکر درست حسابی کن انفاقا بچه طلاق بودن بهتره از بچه ی آدم معتاده

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

جداشو قربونت برم 

داري اينده بچه هاتم با كارت اتيش ميزني 

الان طلاق زياده 

فردا بچت ميتونه ب خانواده هميرش بگه ك مادر پدرش جدا شدن اما نميتونه بگه پدرش اعتياد داره اونم در اين حد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
میگی سه ساله معتاد چرا دومی رو باردار شدی  خدا به کسی که نباید بچه بده میده  ولی کسایی ه ...

منم داشتم ب دومي طفلك فكر ميكردم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

این کلاسا ک میگم قبلا دو سه نفر گردن کلفت داشتن بهشون زنگ میزدی میامدن ب زور از توخونه میبردن طرفو 

نمیدونم هنوزم اینجوری هست یا نه 

و اینکه اجبار روی همسر شما جواب بده یا..

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

ممنون بازم یه مدت بهش فرصت میدم اگه درست شد که خدارو شکر اگه نشد بچه هامو میبرم ومیرم

فقط ناراحتم از بی عقلیش چون زندگی خیلی خوبی داشتم شوهرم ورزشکار بود اما امان از رفیق بد