2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان ممنون من میخام بچمو ببرم پیش دبستانیش لطف کردین راهنماییم کردین من چون همسرم آدم خوبیه وال ...

شوهر منم شغلش همينه 

با شوهرت همكارن 

همسرت ازاد بود يا فرنگي؟

عزيزم احتمال صد در صد همسرامون همو ميشناسن 

ميخواي از طريق اقاي خادم واسطه بشن باهاش صحبت كنن؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نه محال نیست...دیدم که میگم

شیشه جوریه ک جو محیطی رو طرف خیلی تاثیر میذاره.. مثلا اگه بارون بیاد یاد زمانی میوفتن ک مواد مصرف میکردنو داشته بارون میومده.! خیلی شیشه بهشون کمک میکنه همه چی یادشون باشه تک تک حرفایی ک شنیدنو بدون استثنا حفظنو فراموش نمیکنن بخاطرهمین وسوسه شدید دارن احتمال ترک یک دهم درصده. اکثر کسایی ک ب شبشه اعتیاد دارن جایگزین دارن یا مشروبه یا قرصه.. ترکم میکنن ک ب لذت دوبارش برسن اونایی ک بعده ی مدت شیشه رو به هرویین میبرن فقط لخاطر اینه ک دیگه شیشه لذت نداره یا در اصل ارضاشون نمیکنه 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

عزيزم محسن قاسمي رو ميشناسي؟ايشونم چندسال اعتياد داشت اراده كرد ك ترك كنه اوردنش تو اردو تيم ملي سرش رو گرم كردن 

پارسال پا ب پاي بچه ها تمرين ميكرد تو خانه كشتي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
همچین میگی انگار خودت تجربش رو داشتی والا اینهمه دفاع از اعتیاد برای چیه  والا من همون تریاک ه ...

نه عزیزم خودم تجربه نداشتم ولی همچین موردایی رو دیدم...بعدم من از اعتیاد دفاع نکردم من به استارتر گفتم بهش فرصت بده اگه درست نشد بعد جدا بشه...زندگی دوتا بچه الکی نیست که زود بگم طلاق بگیر...طلاق اخرین راهه بخصوص خودشم میگه بهش علاقه داره...بعدم لطفا تحمل نظرات مخالف با خودتون رو داشته باشید

بنظرم زندگی خودت و بچه هاتو تباه نکن. تا اونو بخوای ترک بدی و سرراهش بیاری خودت پیر شدی و بچه هاتم بزرگ شدن😢 توروخدا عاقل باش و طلاق بگیر

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

يك در هزار ادماي معتاد به شيشه و هرويين ترك دائم نميكنن

اصلا اونايي كه شيشه و مواد صنعتي مصرف ميكنن

مغزشون نابود ميشه

كلا ادم سابق نميشن

كه بخوان درست زندگي كنن

دو ماه ترك كنن باز همون اش و همون كاسه هست

شیشه جوریه ک جو محیطی رو طرف خیلی تاثیر میذاره.. مثلا اگه بارون بیاد یاد زمانی میوفتن ک مواد مصرف می ...

واقعا چقدر مشکل باید باشه

یه عادت ساده مثل اب خوردن وسط عذا یا همچین چیزایی رو ادم پدرش در میاد تا ترک کنه دیگه مواد و اینا که داستان داره 

خدا کنه کسی تو همچین دام هایی نیفته بیرون اومدنش خیلی سخته

حال متکلم از کلامش پیداست

سلام

من مشكل شما رو داشتم دقيقاً 

شيشه و هروئين مصرف ميكرد بعد از سه سال ترك كرد با فرستادن اجباري به كمپ اونم بعد از ٦ بار دوبارم دكتر رفت قبل از كمپ. بفرستش كمپ اجباري تا اومد اگه ديدي بازم شروع كرد بازم بفرستش ولي اينم بهت بگم اينا هيچوقت مث بقيه انسانها نميتونند سالم زندگي كنن شوهرم دوساله ترك كرده ولي هنوزم بيكاره الان مرتباً خيانت ميكنه يعني در هركاري اين افراد افراط دارن من بخاطر بچه ام حرفي نميزنم همينطورم راضيم حداقل بچه ام باباي سالم بالاسرش باشه و اگه فكر ميكني با پاي خودش واسه ترك همراهتون بياد عمراً نمياد امروز فردا ميكنه فقط با اجبار