2789
واقعا چقدر مشکل باید باشه یه عادت ساده مثل اب خوردن وسط عذا یا همچین چیزایی رو ادم پدرش در میاد تا ...

اره واقعا.. خدالعنت کنه کسایی رو که شیشه رو اوردن تو مملکت ی مشت جوونو خانوادها رو بیچاره کردن 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادرتون اشتباه ميكنه خيلي افراد رو ديدم ازدواج مجدد كردن با چشم و گوش باز و خيليم خوشبخت شدن خودشون و بچه شما هيچوقت لذتي نميبري از زندگيت عزيزم منم حامي نداشتم ،،شما تلاش خودتو كردي ولي اگه دوست نداري جدابشي بهترين راهكمپ اجباريه من كاملاً دركت ميكنم شوهرم دقيقاً همينطور بود دل نسوزون به نفع همتونه سري اول واسه سه ماه نگهش دار  وسوسه تا ٦ ماه اول زياده از ٦ ماه بگذره تقريبا خطر رفع شده يعني ميشن ٥٠ ،،٥٠ ولي اخلاق بعد از ترك كردنشون هم عذاب آوره عين بچه هرچي ميگن بايد گوش بدي بهش حق بدي سريع انجام بدي و بخاطر مصرف شيشه كمي هم به شما گير ميده 

مادرتون اشتباه ميكنه خيلي افراد رو ديدم ازدواج مجدد كردن با چشم و گوش باز و خيليم خوشبخت شدن خودشون ...

امیداورم خدا بهت اول سلامتی بعد صبر بده..

چون با ی همچین بیماری زندگی کردن عذابه فقط دنبال بهونه هستن ب چیزی ک میخان برسن. خیانت میبینیو ندیدمیگیری؟ راستی بعد از ترک همسرت خونتونو محل زندگیتونو عوض کردین؟؟

یکی از نزدیکان من شوهرش اعتیاد داشت هرچقد کمکش کردن که بستری بشه و ترک کنه نشد گفت من خودم هروقت ارا ...

منم دوبرادر میشناسم بخاطر فروش وحمل موادحبس ابد خوردن.آدم بچه ها شونومی‌بینه دلش کباب میشه😔😔😔

امیداورم خدا بهت اول سلامتی بعد صبر بده.. چون با ی همچین بیماری زندگی کردن عذابه فقط دنبال بهونه هس ...

عزيزم من ي بار محل زندگيمو عوض كردم يكبار خونه رو نوسازي كرديم تمام اباساشو وسايلامونو ماشين رو عوض كرديم اينا بي فايده بود اوني كه بايد عوض بشه طرز تفكرشونه من اين سه سالي كه مصرف داشت تقريبا نابود شدم خيلي عذااااب سختي بود خدا هيچكسو اينطور امتحان نكنه خيلي سخت بود كسي كه بهش تكيه كردي سرسفره چرت بزنه تا تو بشقاب خم بشه اينجا قابل توصيف نيست واسه همين الان حسم مرده خيانت ميكنه برام مهم نيست قبلا قشقرق راه مينداختم,,واسه همين به اين خانم طلاق توصيه ميكنم چون بعد از ترك هم آدم سالمي نميشه اختلال داره 

عزيزم من ي بار محل زندگيمو عوض كردم يكبار خونه رو نوسازي كرديم تمام اباساشو وسايلامونو ماشين رو عوض ...

واقعا درست میگی.. بچت پسره یا دختر؟ چند سالشه؟؟

نه بیکارم خرجمم مادرم میده هرکار میکنم مادرم نمیزاره جدا شم 3ساله که اعتیاد داره روزبروز بدتر میش ...

مامانت چرا نمیذاره؟میخواد دخترش به پای یه ادم یه لاقبا و معتاد بسوزه؟؟؟جدا شو ،خیلی ببخشیدا انشالا مامانت ۱۲۰ سال زنده باشه عمر دست خداست.ولی خدای نکرده بعد مامانت میخوای چیکار کنی؟جدا شو حتما ای بابا

دختر دایی شوهرم بچه ندارع شوهرش معتاده.موقع نامزدی خانوادش گفتن درست میشه نذاشتن طلاق بگیره.بدبختش کردن دختر پاک و سادشونو الان که رفته خونش و یه دو سه بلری تا حد مرگ زدنش خانواده داماد..الان طلاق میخواد بگیره..واقعا گاهی خیلی سخته درک کردن بعضی پدر و مادرای بی فکر