2777
2789
عنوان

مادرشوهر

340 بازدید | 39 پست

مادرشوهرم هر کی میاد خونمون فراریش میده یه جوری برخورد میکنه انگار صاحب خونس و به طرز خیلی بی ادبی یه حرفی یا یه رفتاری میکنه که طرف دیگه سمت خونمون نیاد

منم نمیتونم بهش چیزی بگم چون هرحرفی بگم اونو میکنه علم عثمان و میره پیش همه جوری بدگویی میکنه که مثلا از خونه بیرونش کردم شوهرمم میدونه اخلاقش اینجوریه هر جوری باهاش حرف زده به سرش نرفته که نرفته 

همیشه پیش اقوام و دوستام شرمندم. من خودم خیلی دوس دارم مهمون بیاد خونم ولی با این اخلاق مادرشوهرم دیگه نه کسی جرات میکنه بیاد نه یه دوستی اطرافم مونده 

واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم 

کمک🥺

اونم مهمان اومد براش برو کارای خودشو انجام بده وای چطور تحمل میکنی من جات باشم مادرشوهرم پیش مهمان هام زرت وپرت کنه یه جوری جمعش میکنم خودش هم ندونه از کجا خورده 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه خونه زندگی میکنید؟

نه ولی بدبختی انقد فضوله که از همه جا همیشه خبر داره یعنی شاید باورت نشه از هر چیزی که فکر کنی خبر داره 

همش گوشی تلفن دستشه به این و اون زنگ میزنه یا همش خونه ی این و اونه 

وقتی زنگ میزنه برتی بچه هاش قبل اینکه سلام واحوال پرسی کنه میگه چه خبر 

اونم مهمان اومد براش برو کارای خودشو انجام بده وای چطور تحمل میکنی من جات باشم مادرشوهرم پیش مهمان ه ...

بخدا دارم افسرده میشم چشم نداره ببینه من با کسی درارتباطم

نه ولی بدبختی انقد فضوله که از همه جا همیشه خبر داره یعنی شاید باورت نشه از هر چیزی که فکر کنی خبر د ...

با این سن یکم شخصیت نداره به شوهرت بگو برای مامانت داره بد میشه هر کی میبینتش میگه این عفریته کیه

تا اومد چیزی بگه جدی برخورد کن وبحث وعوض کن.یانذار بفهمه مهمون داری.آدم فضول روبهش اطلاعات ندی سرکوب ...

یه باردوستم اومده بود خونمون موقع خدافظی بودیم جلوی در داشت میرفت

یهو همون لحظه مادرشوهرم سر رسید و کلی تیکه و متلک انداخت به دوستم بعدشم رفته بود به مادرشوهر دوستم گفته بود چرا عروست رفته خونه پسر من بچم زحمت میکشه خسته هی باید بریزه تو شکم مهمون

بخدا دارم افسرده میشم چشم نداره ببینه من با کسی درارتباطم

این سری اومد خیلی محکم بدون رودر بایستی بگو خواهشا منو با مهمون هام تنها بزار  برات اصلا مهم نباشه زنگ میزنه ب اینو اون بگه ب درک بزار جار بزنه فقط مشکلت اینه میترسی حرف دیگران اصلا برات مهم نباشه دل خودت ارامش خودت برات مهمه اون داره ب هدفش میرسه میخواد تنها باشی کسی نیاد جایی هم نری نزار این کارو بکنه این سری اومد خونت اخم تخم کن وسایل هارو محکم بزن ب سینک بشور تو خودت حرف بزن خودش میفهمه چ خبره اگر هم حالیش نشد بگو من مهمون دارم یکم ادب رو رعایت کن یا یه روز قبل  اومدن مهمونت بگو فردا مهمون دارم کسی مزاحم نشه بلد نیستی بخدا هزار تا راه هست تا جمعش کنی یا اومد پیش مهمان هات حرف بنداز بگو طرف حرفت مهمانت باشه بگو مادرشوهر دوستم انقدر خوبه ما کمالاته انقدر با شعوره با فرهنگه دوستم میگفت مهمون میره براش دم در سلام علیک میکنه میگه تنها باشین من نمیان اره انقدر خوبه هی تعریف کن خودش میفهمه از کجا خورده یه بار جدی برخورد کن جلو مهمانت چای نزار جلوش محل سگ نده 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

با این سن یکم شخصیت نداره به شوهرت بگو برای مامانت داره بد میشه هر کی میبینتش میگه این عفریته کیه

به خدا که خیلی ها این حرفو بهم گفتن که مادرشوهرت خیلی عفریته و فضوله شوهرمم میدونه اینارو 

بهش هر چقد تذکر میده اصلا گوشش بدهکار نیست کار خودشو میکنه از هیچ کس حرف شنوی نداره 

یه باردوستم اومده بود خونمون موقع خدافظی بودیم جلوی در داشت میرفتیهو همون لحظه مادرشوهرم سر رسید و ک ...

چه آدم ناخن خشک وبی شعوری‌ نگفتی چرا این کارو کردی؟مهمونی داد جبران کن‌. جلومهمونش بگو مادرشوهر من میگه نباید بریزیم توشکم مهمون

این سری اومد خیلی محکم بدون رودر بایستی بگو خواهشا منو با مهمون هام تنها بزار برات اصلا مهم نباشه ز ...

یبار دختر عموم اومده بود خونمون با شوهرش هوا بارونی شد ما نزاشتیم برن گفتیم شام بمونین، از شانس بدم مادرشوهرم هم اومد انقد تیکه و طعنه بار دختر عموم کرد که شوهرش دیگه سر سفره نمیومد،شوهرم بهش تذکر داد که این رفتارت و عوض کن تمومش کن حرفاتو، مادرشوهرم به نشانه ی قهر بلند شد رفت بعد هم پیش همه گفته بود منو بیرونم کردن تا فامیلای خودش بمونن سر همین قضیه دختراش تا یه مدت بامن سرسنگین بودن

چه آدم ناخن خشک وبی شعوری‌ نگفتی چرا این کارو کردی؟مهمونی داد جبران کن‌. جلومهمونش بگو مادرشوهر من م ...

گفتم چرا اینجوری حرف میزنی 

برگشت گفت بچمو خونه خراب نکن با رفیقات