2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 39 پست
تو یه خونه نیستیم ولی دخالت هاش تمومی نداره خدا لعنت کنه این مادرای خونه خراب کن رو

آره خدالعنتشون کنه مال منم کنجکاوه تویه خونه هم هستیم ولی انقدر روندادم توروم راحت حرف بزنه.مادر شوهر پدرشوهرمنم خسیسن وفک میکنن مهمون دنیا خوره.در کل کسی خونه ام نمیاد.ولی توی زندگی با آدم فضول یاد گرفتم باید حس فضولیش روارضانکنی هرچی شد بهش نگو یا جوری برخورد کن سرزده نیاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خدالعنتشون کنه مال منم کنجکاوه تویه خونه هم هستیم ولی انقدر روندادم توروم راحت حرف بزنه.مادر شوه ...

خیلی دارم رو خودم کار میکنم باهاش برخورد قاطع بکنم که دیگه نتونه دخالت کنه ولی خیلی سخته

چون شخصیت مادرشوهرم جوریه که اصلا حرف حالیش نیست گاهی اوقات فکر میکنم دیوونس

خیلی دارم رو خودم کار میکنم باهاش برخورد قاطع بکنم که دیگه نتونه دخالت کنه ولی خیلی سختهچون شخصیت ما ...

خب همونم هست بعضیا دیوونه ان واقعاااا حرفت روقبول دارم.نه بهشون برمیخوره نه شخصیتی دارن که بگن این کار رونکنم عروس یا دامادم روش بهم باز میشه و امکان داره بهم بی احترامی کنه.

خب همونم هست بعضیا دیوونه ان واقعاااا حرفت روقبول دارم.نه بهشون برمیخوره نه شخصیتی دارن که بگن این ک ...

دقیقا اصلا بهش برنمیخوره فقط دنبال اینه که فتنه درست کنه

فدای توعزیزم درست میشه حالا شما یه زبون نفهم داری من تعدادبیشتری زبون نفهم دارم🤣

😂😂

از خدا میخوام همیشه لبت خندون باشه و دلت خوش ان شاءالله خدا ازدست آدم های کج فهم نجاتت بده همینطور منو🥺🙏🏻