2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 39 پست
یبار دختر عموم اومده بود خونمون با شوهرش هوا بارونی شد ما نزاشتیم برن گفتیم شام بمونین، از شانس بدم ...

ب جهنم بزار سرسنگین باشن برات مهم نباشه اصلا از خدات باشه با اونا رفت امد نداشته باشی چقدر بی شخصیته کثافت حرسم گرفته بیام لهش کنم این ادما که تیکه بار مردم میکنن خودشون از همه داغون ترن هااا پیش هرکی رفت گفت بیرونم کردن توام بگو میومد پیش مهمونم غیبت شمارو میکرد منم بدم میومد گفتم غیبت نکن بهش برخورد توام ده تا بزار روش بسوزه ببین کی گفتم بهت جعمش کن تا دیر نشده 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

ب جهنم بزار سرسنگین باشن برات مهم نباشه اصلا از خدات باشه با اونا رفت امد نداشته باشی چقدر بی شخصیته ...

کاش میومدی واقعا لهش میکردی

چند ساله با این کاراش دیوونم کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میومدی واقعا لهش میکردیچند ساله با این کاراش دیوونم کرده

ب اینجور ادم احترام هم میزاری قشنگ با خودت تمرین کن خیلی جدی تو روش بگو اگر هم با خواهرشوهرات راحتی ب اونا بگو مادرتون ایجوری میکنه من ب شما میگم تا بهش تذکر بدین من نمیخوام دعوا کنم اگه ب دختراش گفتی خودشون جمع نکرد این سری خودت وارد عمل شو 

ب اینجور ادم احترام هم میزاری قشنگ با خودت تمرین کن خیلی جدی تو روش بگو اگر هم با خواهرشوهرات راحتی ...

بخدا احترامم به خاطر خدا بعدشم بخاطر شوهرمه. 

ولی این وسط خودم دارم نابود میشم و برای هیچ کس مهم نیست 😔

برام دعا کن توروخدا دیگه خسته شدم 

بخدا احترامم به خاطر خدا بعدشم بخاطر شوهرمه. ولی این وسط خودم دارم نابود میشم و برای هیچ کس مهم نیست ...

خدا بزرگه ب شوهرت بگو نریز تو خودت گلم خیلی بده میدونم یا مشکلت رو بگو یا اگه میترسی برات مهم نباشه خودتو بزن ب بیخیالی

خدا بزرگه ب شوهرت بگو نریز تو خودت گلم خیلی بده میدونم یا مشکلت رو بگو یا اگه میترسی برات مهم نباشه ...

زورم بهشون نمیرسه خیلی تنهام 

شوهرمم خیلی حرص میخوره. گاهی دلم برای شوهرمم میسوزه چون اونم کاری از دستش برنمیاد 

زورم بهشون نمیرسه خیلی تنهام شوهرمم خیلی حرص میخوره. گاهی دلم برای شوهرمم میسوزه چون اونم کاری از دس ...

تنهای ولی زبون که داری عزیزم میدونم اولین باره میترسی الان درخواست دوستی میدم خودم یادت میدم چیکار کنی 

خدا بزرگه ب شوهرت بگو نریز تو خودت گلم خیلی بده میدونم یا مشکلت رو بگو یا اگه میترسی برات مهم نباشه ...

ممنونم ازت عزیزم که به حرفام گوش دادی

حتما روی راه حل هایی که دادی تمرین میکنم تا بتونم جلوش بایستم تو دعاهات منو فراموش نکن خیلی محتاجم

ممنونم ازت عزیزم که به حرفام گوش دادیحتما روی راه حل هایی که دادی تمرین میکنم تا بتونم جلوش بایستم ت ...

خواهش میکنم گلم چشم دعات میکنم مشکلت تموم بشه انشالا

یبار دختر عموم اومده بود خونمون با شوهرش هوا بارونی شد ما نزاشتیم برن گفتیم شام بمونین، از شانس بدم ...

فداسرت انقدر سر سنگین باشن تاخیته بشن خودشون مادرشوهرشون چنین کاری بکنه چکارمیکنن؟

فداسرت انقدر سر سنگین باشن تاخیته بشن خودشون مادرشوهرشون چنین کاری بکنه چکارمیکنن؟

همیشه میان از مادرشوهراشون جوری حرف میزنن انگار دیو دوسره ولی خداشاهده با مایی که فامیل عروسشونیم جوری رفتار میکنن آدم حض میکنه بارها بهشون گفتم مادرشوهراتون هر چی که باشن حداقل اخلاقشون خوبه برخوردشون ادبشون 

همیشه میان از مادرشوهراشون جوری حرف میزنن انگار دیو دوسره ولی خداشاهده با مایی که فامیل عروسشونیم جو ...

بعد جالبش اینجاست خودشون اصلا رونمیدن به خانواده شوهر.فقط بر خورد قاطع داشته باش مواظب باش با ادب ولی قاطع باشی 

ببین جلو اینجور افرادسکوت کنی بدتر میشن.چند ساله ازدواج کردی بروخداروشک کن با این آدم تویه خونه نیست ...

تو یه خونه نیستیم ولی دخالت هاش تمومی نداره 

خدا لعنت کنه این مادرای خونه خراب کن رو

بعد جالبش اینجاست خودشون اصلا رونمیدن به خانواده شوهر.فقط بر خورد قاطع داشته باش مواظب باش با ادب ول ...

بخدا یبار نشده مادرشوهرم بچه های منو نگه داره حتی به اندازه یه ساعت 

ولی مادرشوهر خواهرشوهرم هرروز از صبح تا ظهر بچه های عروسشو نگه میداره کارای خونشو انجام میده باز مادرشوهرم میاد میگه زنیکه برای دخترم شام درست نکرده