2777
2789

من پانیک دارم ناخواسته باردار شدم و دکتر داروهامو قطع کرد از اون روز حالم خیلی بده میشه چند روز پیش درمانده زنگ زدم حرم امام حسین و امام رضا که از خدا بخوان منو شفا بدن بزارن ی سال بدون مریضی زندگی کنم ولی انگار نه انگار .دیگه نمی‌دونم به کی پناه ببرم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کرونا گرفتم شب شام غریبان خانم حضرت رقیه شفاعتم کردند و خوب شدم 

بدنم از داخل عفونت کرده بود 

نمیتونستم درست راه برم یا چیزی رو بردارم 

تب شدیدی داشتم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دوبار نصف شب دندون درد داشتم خداشاهده تا گفتم نذر می کنم به نیت امام حسین ی زیارت عاشورا می خونم همون لحظه اروم شد بار اول به خدا پرام ریخت داشتم از دندون درد گریه می کردم همین ساعتا بود

من الان مریض روحی ام ولی ...

منم انقدر افسردگی و ناراحتی داشتم که به جسمم هم آسیب رسید و الان گرفتار بیماری شدم . 

ولی از لحاظ روحی فقط با خوندن قرآن هر روزه ، حتی روزی  یک صفحه حالم بهتر شده خداروشکر .

اره من تنبلی تخمدان داشتم

رفتیم کربلا

پنج تا عروسک درست کرده بودم تا ببرم اونجا پخش کنم

اتفاقی تو حرم حضرت ابوالفضل پخش کردم

باورتون نمیشه منی که پریود نمی‌شدم و اون موقع هم نزدیک دوماه بود خبری از پریود نبود همونجا و همون ساعت پریود شدم

خیلی ناراحت شدم چون دیگه نتونستم داخل حرم ها برم و همش دم در بودم...داستانشو همون موقع تاپیک زدم گفتم الان تو تاپیکهام هست بچه ها گفتن حتما خیری بوده

برگشتیم ایران دو ماه دیگه پریود نرمال و سروقت داشتم تخمک گذاری هم داشتم

ماه سوم هم به لطف خدا باردار شدم

من که میگم شفامو از حضرت عباس گرفتم💔🌱

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

وای اره 

اقام امارضا خیلی لطف در حقم کرده و همین طور خواهرش

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم انقدر افسردگی و ناراحتی داشتم که به جسمم هم آسیب رسید و الان گرفتار بیماری شدم . ولی از لحاظ روح ...

فقط نام و یاد خدا ارومم میکنه با اینکه عرق میخورم همه کار میکنم ولی تنها دلخوشیم خودشه

الله امشبو العفو

مشهد رفتم دست خالی برگشتم امسالم رفتیم کربلا اگه بازم دست رد به سینم بزنن نمیدونم دیگه در کی رو بزنم

واقعا چرا هرچی ادم میخان براورده نمیکنن تبعاتش هرچی ام باشه بهتر از اینه ادم عقده ای بمونه

الله امشبو العفو

پسرم وقتی دنیا اومد بردمش شنواسنجی جواب نداد..۴۵ روزگیش دیدیم اصلا به صدا واکنش نشون نمیده...بردمش شنوا سنجی بازم جواب نداد نامه داد برم تست abr انجام بدم اون هم نشون داد ۶۰ درصد شنوایی نداره...گفت سه ماهگی بیارش ببینم تغییر میکنه افت شنوایی ش یا نه...برادر شوهرم هم کم شنوا بود...منم نبردمش دیگه تست..فقط ۱۴۲هزار صلوات نذر علی اصغر کردم...الان هم نزدیک ۳سالشه کامل حرف میزنه از هر جای هم صداش میزنم سریع جواب میده..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز