2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 131 پست

حیف وقتی که برلی یه افغان بزاری،انشالا ریپورت نیشید کشورتون وزیر دست طالبان که هم خون خودتون هستن،بهترینا براتون میش میاد،اونوقت قدر ایران وایرانی میدونید،دیر نیست روزی که از دمتون میگیرن شوتتون میکنن بیرون،این مردم چنگیز مغول وتیمور لنگ وهزاران شاه ودربار تو یه شب بیرون کردن،شما پابرهنه ها که عددی نیستید،ببینید وبترسید از خشم نردم سرزمینم

گفتم که آره،واسطه هم پدرشوهرته که مزرعه ی خشخاش داره،رسیدی اونور بهش سلام برسون بگو باغت آباد عجب جن ...

خداروشکر پواسون حلاله میخوای ادامه بگم پول شما چجوری بدست میاد نابودت می‌کنما😂😂😂😂

این کاربری دست دونفره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هفت جدو ابادت

هفت جدوآباد من ایرانیه،چرا افغانی هنوز برات فحشه؟!دو روز دیگه چجوری تو چش بچه هات میخوای نگا کنی؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خداوکیلی زر میزنی که ایرانی ای مگه میشه ایرانی باشی و اینقد درمورد وطن و هموطنت دری وری بگی،با افتخا ...

خداروشکر ایرانیم شما بد میگین منم بد میگم جواب بدی بدیه

این کاربری دست دونفره.

خداروشکر پواسون حلاله میخوای ادامه بگم پول شما چجوری بدست میاد نابودت می‌کنما😂😂😂😂

گفتم که پولمون از راه قاچاق افغانه،خدا بده برکت راضی ایم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

گارد الکی دارن ی سریا ، نوید محمد زادع ام با یه دختر افغان ازدواج کرد خوب که چی به این بنده خدا میپرید؟! انتخاب خودشه دوست داره به شماها چه ایشالله خوشبخت شن 🦦❤️ 

کاربری دست دو نفره 🦦😐

خودشم میدونه چه غلطی کرده،

مونده توش😂

خداروشکر ایرانیم شما بد میگین منم بد میگم جواب بدی بدیه

برووووو خودتو سیا کن افگونی

حیف وقتی که برلی یه افغان بزاری،انشالا ریپورت نیشید کشورتون وزیر دست طالبان که هم خون خودتون هستن،به ...

اره دیدیم ایرانی رو بدبخت خداروشکر هیچوقت نمی‌رم افغانستان زندگی کنم بسوز بیشعور کشوری میرم که تو عمرت ندیدی مثل شما بدبخت نیستیم که خداروشکر 

این کاربری دست دونفره.

هفت جدوآباد من ایرانیه،چرا افغانی هنوز برات فحشه؟!دو روز دیگه چجوری تو چش بچه هات میخوای نگا کنی؟!

نه ایرانی نیست یکیش ایرانیه یکی دیگه نمیدونم

این کاربری دست دونفره.