بچه ها یه سوال من چند ماه دیگه عروسیمه خب چهار روز اینجا عروسی داریم بعد افغانستان هم باید چهار روز عروسی باشه که من نمیرم افغانستان چون امنیت نداره بنظرتون دبی خوبه ؟یعنی چهار روز که باید افغانستان عروسی باشه اون چهار روز دبی باشه یا یه جای دیگه باشه ؟چون اینجوری نمیشه که اینجا عروسی باشه اونجا نباشه
حیف وقتی که برلی یه افغان بزاری،انشالا ریپورت نیشید کشورتون وزیر دست طالبان که هم خون خودتون هستن،بهترینا براتون میش میاد،اونوقت قدر ایران وایرانی میدونید،دیر نیست روزی که از دمتون میگیرن شوتتون میکنن بیرون،این مردم چنگیز مغول وتیمور لنگ وهزاران شاه ودربار تو یه شب بیرون کردن،شما پابرهنه ها که عددی نیستید،ببینید وبترسید از خشم نردم سرزمینم
هفت جدوآباد من ایرانیه،چرا افغانی هنوز برات فحشه؟!دو روز دیگه چجوری تو چش بچه هات میخوای نگا کنی؟!
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
گفتم که پولمون از راه قاچاق افغانه،خدا بده برکت راضی ایم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
گارد الکی دارن ی سریا ، نوید محمد زادع ام با یه دختر افغان ازدواج کرد خوب که چی به این بنده خدا میپرید؟! انتخاب خودشه دوست داره به شماها چه ایشالله خوشبخت شن 🦦❤️
خداروشکر ایرانیم شما بد میگین منم بد میگم جواب بدی بدیه
برووووو خودتو سیا کن افگونی