2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 131 پست
گم شو بی ارزشمن اگه مثل تو فقر فرهنگی داشتم پای خانوادتم میکشیدم وسط

بی فرهنگ که هستی وگرنه الکی توهین نمی‌کردی اگه ادب داشتی خانوادت خوب بودن اینجوری نبودی اول شما شروع کردین نه من

این کاربری دست دونفره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو کار قاچاق افگونیه،اتفاقا شوهر تورو میشناخت میگفت راحت تو صندوق عقب جاش میشده

خداروشکر شوهرم بهترین کشور زندگی می‌کنی ایران هم نمیاد کشور بدبختی مثل اینجا با مردم بد

این کاربری دست دونفره.

من ایرانیم دیگه هم قرار نیست اینجا بمونم با آدمای بی فرهنگ و نژاد پرست بدبخت

اسی تو با این شعور حرف زدنت. به همون افغانی ها میخوری که اومدن ایران اشغال کردند تازه پرووووووو هم هستن 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
تریاک که بابات کیلو کیلو داه

گفتم که آره،واسطه هم پدرشوهرته که مزرعه ی خشخاش داره،رسیدی اونور بهش سلام برسون بگو باغت آباد عجب جنسی صادر کردی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خداروشکر شوهرم بهترین کشور زندگی می‌کنی ایران هم نمیاد کشور بدبختی مثل اینجا با مردم بد

خداوکیلی زر میزنی که ایرانی ای مگه میشه ایرانی باشی و اینقد درمورد وطن و هموطنت دری وری بگی،با افتخار سینه سپر کن بگو افگونی ام

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اسی تو با این شعور حرف زدنت. به همون افغانی ها میخوری که اومدن ایران اشغال کردند تازه پرووووووو هم ه ...

شما شعور دارین نه ندارین وگرنه اینهمه توهین نمیکردین

این کاربری دست دونفره.