2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 131 پست
تف دون چیه؟!😂

یچیزی به اسم ناس دارن نوعی ماده مخدره،میندازن تو دهنشون،بعد هی باید تف بندازن بیرون،یه ظرفم دارن میچرخونن یا میزارن وسط،تف میکنن توش،حال بهم زن ترین موجودات جهان،شدن همسایه ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه نژاد پرست نیسولی ببین نصف کامنتاش وطن فروشیهمیگه شوهر افغانیش میدونه ماها چ موجوداتی هستیمفک کن ...

وطن رو نمیفروشم شما به ایرانی خودتون توهین میکنین منم توهین میکنم و اینکه میگم مردم ایران خوب نیستن راست میگم چون همه میگن نه فقط من

این کاربری دست دونفره.

اصالت بچه هام از صدتا ایرانی مثل شما بهتره شما ها هستین که ایران رو نابود کردین

باشههههه مارو با ایران نابودمون ول کنید تورو جدتون برید همون افگونستان آبادتون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یچیزی به اسم ناس دارن نوعی ماده مخدره،میندازن تو دهنشون،بعد هی باید تف بندازن بیرون،یه ظرفم دارن میچ ...

شما هم حال بهم زمین بابات مامانت خانوادت

این کاربری دست دونفره.

وطن رو نمیفروشم شما به ایرانی خودتون توهین میکنین منم توهین میکنم و اینکه میگم مردم ایران خوب نیستن ...

هیچیت نمیگم دور برندار

یادش بخیر قدیما میگفتن افغانی فحش محسوب میشد

الان باهاش پز میدن

اصالت بچه هام از صدتا ایرانی مثل شما بهتره شما ها هستین که ایران رو نابود کردین

بابا با اصالتااا،ببرشون تو کشور ابا اجدادی خودشون،فقط این تایمیکتو نشونشون نده که کشور با اصالتشون امنیت درحد یه عروسی نداشت

باشههههه مارو با ایران نابودمون ول کنید تورو جدتون برید همون افگونستان آبادتون

من ایرانیم دیگه هم قرار نیست اینجا بمونم با آدمای بی فرهنگ و نژاد پرست بدبخت 

این کاربری دست دونفره.

یچیزی به اسم ناس دارن نوعی ماده مخدره،میندازن تو دهنشون،بعد هی باید تف بندازن بیرون،یه ظرفم دارن میچ ...

اه🤢🤢🤮🤮واسه همینه اینقد بو میدن پس

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

هیچیت نمیگم دور برنداریادش بخیر قدیما میگفتن افغانی فحش محسوب میشدالان باهاش پز میدن

نه والا،مز نداره،جون به جونشون کنن ،پابرهنه هستن،هنوز تو کشورشون آب ندارن،ماتحتشون بشورن،