خواهرشوهرم چند بار گفته که چرا بچتون رو نمیارید خونه من ببینمش من بچه 1 ساله دارم بعد راستش من اصلا بدون دعوت جایی نمیرم اون وقت هر چند وقت یه بار متوجه میشم برادرشوهرم و خیلیای دیگه خونشون شام هستن اما یه زنگ نمیزنه به ما هم بگه بیاید بارها و بارها متوجه شدم چقدر مهمون داشته اما اصلا نمیگه به ما
بعد اون دفعه میگفت از بس بچتون رو خونه ما نمیارید نمیشناسه منو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مستقیم میگفتم خب عمهاش باید دعوتش کنه خونشون که بچهام بیاد؟ ایشالا سر فرصت هر مقع خودت تونستی و شرایط روداشتی دعوت کنی منم بچه رو میارم
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
نه من هیچوقت بدون دعوت جایی نمیرمخب دارم بهت میگم رک بهش بگو ادم ک بدون دعوت نمیره جایی
ببین گفتم زنگ بزنم خونش احوال پسرش رو بپرسم بعد بگم اتفاقا جمعه رضا زنگ زد خونتون گفتی مهمون داری دخترم گفت مامان من چند ساله خونه عمه رو ندیدم بریم ما هم گفتیم حتما دوست نداری ما تو دورهمی هاتون باشیم که هیچ وقت به ما نمیگید برای همین گفتیم مزاحم نشیم تلفنی حال پسرت رو بپرسیم چطوره؟