2777
2789
عنوان

چه طوری اینو به طرف بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا.خب تو برای شکستن پای بچش نمیری. دفعه بعدی هم اون همرو دعوت میکنه تورو نمیگه دیگ. حقم داره منم باش ...

بابا اون جماعتی که خونش بودن همه شام بودن خب یه کلمه بگه شما هم بیاید چی میشه 

نه زشت نیست بنظر من مرگ یبار شیون یبار بزار بفهمی تکلیفت چیه

ببین چند سال هست اینجوریه مثلا خانواده داییش شام اونجا هستن مادرشوهرم هست زنگ میزنن به برادرشوهرم هم میگن بیا بعد ما رو حساب نمیارن بعد منم دوست ندارم شیرینی بگیرم پاشم بچه هام رو بردارم بگم اومدم دیدن پسرت 

با خودم میگم چرا ما رو هیچ وقت تو جمع نمیگم بد میگم؟ 

ببین چند سال هست اینجوریه مثلا خانواده داییش شام اونجا هستن مادرشوهرم هست زنگ میزنن به برادرشوهرم هم ...

کاملا درست میگی منم بودم میگفتم 

میگفتم مگه ما غریبیم ادم بحثش هم بشه حداقل دیگ تکلیف خودش میفهمه

طوری حرف نزن که فکر کنه خیلییی برات مهمه

ولی ی طوری بگو بففهمه دفع بعد باید دعوت کنه نه تیکه بندازه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

نه زشت نیست بنظر من مرگ یبار شیون یبار بزار بفهمی تکلیفت چیه

دلم میخواد بهش بگم که تا وقتی آقا سعید(همسرم 4 ساله فوت کرده) زنده بود همه رو احترام میزاشت جمع می‌کرد الان رفت و آمد هست اما شده اختصاصی برای بعضیا شما هم که هیچ وقت تو دورهمی ها داداشت که ما باشی رو نمی‌گید خب حتما دوست ندارید دیگه ما هم گفتیم تلفنی حال پسرت رو بپرسیم مزاحم نشیم چطور بود؟ 

دلم میخواد بهش بگم که تا وقتی آقا سعید(همسرم 4 ساله فوت کرده) زنده بود همه رو احترام میزاشت جمع می‌ک ...

اخی عزیزم خدا رحمت کنه همسرتو

اره خوبه بنظر من همینطوری بگو 

کاملا درست میگی منم بودم میگفتم میگفتم مگه ما غریبیم ادم بحثش هم بشه حداقل دیگ تکلیف خودش میفهمهطوری ...

دخترم میگه اصلا یادم نمیاد خونه عمه چطوری بوده بعد چطور به برادرشوهرم میگن بیا اینجا دایی اینجاست به ما نمیگن

دخترم میگه اصلا یادم نمیاد خونه عمه چطوری بوده بعد چطور به برادرشوهرم میگن بیا اینجا دایی اینجاست به ...

حرفش درسته راست میگه یعنی یکبارم نمیتونه زنگ بزنه بگه امشب تشریف بیارید 

عجب ادمیه

حرفش درسته راست میگه یعنی یکبارم نمیتونه زنگ بزنه بگه امشب تشریف بیارید عجب ادمیه

ببین امروز با خودم گفتم اصلا نمیرم دیدن پسرش بعد گفتم بزار یه زنگ بزنم حال پسرش رو بپرسم بهش هم بگم که چرا نیومدم حضوری اینجوری بهتر نیست؟