2777
2789

چند روزه عروسی کردیم بعد ۵۰۰ کیلومتر دوریم الان میخوان پاگشامون کنن همشونم با هم دعوتمون کردن آخر هفته قراره بریم فکر کن ۱۰ روز دعوت داریم خانواده خودم عمو دایی خاله عمه خانواده همسرم عموهاش دایی هاش خاله عمه پدر بزرگ مادربزگا میگن الان که قراره این همه راه بیان بزار اذیتشون نکنیم چند دفعه برن بیان هممون دعوت کنیم بعد برگردن این همه مهمونی آدم دیونه میشه شما کیا پاگشاتون کردن؟😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی کردین ؟🥰😍😍😍مبارک باشه

من ک داداشم کوچیکترازمن خواهرهمسرم مجرد

بعد عروسی دایی هام و مامانبزرگم و عموم خاله دعوت کردن

ازطرف همسرمم فقط یه خالش 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چقدر با شعور هستن خانواده و اقوام همسرت خانواده همسر من حتی خاله هامو دعوت نکردن 🤦 با اینکه خونشون ...

خونواده همسر منم دعوت نکردن حتی مامان بابام بااینکه اونا دعوت شدن چندین مرحله خونه مامانم اینا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چقدر با شعور هستن خانواده و اقوام همسرت خانواده همسر من حتی خاله هامو دعوت نکردن 🤦 با اینکه خونشون ...

ما رسممونه و واقعا چون بچه های اونا عروسی کرد چه خانواده خودم چه همسرم میگن که پاگشاشون کردن فعلا خیلی هاشون نمیدونن مطمئنم اونا زنگ میزنن😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من از شهر شوهرم رفتم خونه عموم اینجوری بود همه خانواده پدری و مادرین دعوتم کردن 😂 خیلی خوشگذشت لباس ...

آره چه خوب چاق نشدین؟😂😂

ما رسممونه و واقعا چون بچه های اونا عروسی کرد چه خانواده خودم چه همسرم میگن که پاگشاشون کردن فعلا خی ...

خب ماهم رسممونه .

حتی مادرم وقتی پاگشا کرده تا مادربزرگ همسرم رو دعوت کرد 

بنظرم بزار یکم با شوهرت پیش هم باشید مثلاً بندازید ماه بعد

اونا خودشون زنگ زدن دعوت کردن میگن نباید از عروسی خیلی بگذره امروز صبح از ماه عسل برگشتیم

من عقد کردم

مادر همسرم

دوتا برادر شوهرام

دختر عموم

پسرعموم

دوتا عموهام

خالم

اینا پاگشا کردن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عروسی کردین ؟🥰😍😍😍مبارک باشهمن ک داداشم کوچیکترازمن خواهرهمسرم مجردبعد عروسی دایی هام و مامانبزرگ ...

آره گلم ممنون ❤️این همه مهمونی پشت سر هم قشنگ میدونم وزن ها چقدر قراره بالا بره 🤦‍♀️😂