2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی سفر حج بری 

مهسا و رسول و دوتا بچه هاشون خیلی خیلی خوشبخت بشن و به سلامتی و دل خوش تا آخر عمر با هم زندگی کنند و دیگه دعوا و قهر و خیانت و بیماری و بی پولی تو زندگیمون نیاد انشاالله مخصوصا خیانت 

خدا بهم پول ‌و دل خوش و سلامتی بده هرجا در توانم باشه کمک می‌کنم 

نه اشکالی نداره من همشو می‌نویسم نماز برات میخونم مطمعنم حاجتتو میگیری آروم میشی

لطف میکنی گلم ممنون اصلا ارامش و راحتی نداریم من و مامان و خواهرم و داداشام 😭🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جون عزیزتون بنویس و دعا کن انشالله پدرم و شوهر خاله هام و شوهر های دختر خاله هام و همسران اینده من و آجیم انشالله هیچ وقت زن دوم و.. نگیرن و زن بازی و دختر بازی نکنن و پشتمون خالی نکنن و آزارمون ندن و کتکمون نزنن و تهمتون نزنن و حرف زشت و بد به من و عزیزانم نزنن 😭

@ابرا_mk @ململی_قندعسلی @ستیا_سلین @گل_پاییز_ام اجی تاپیک راجب به امام زمان زده بودی تگم کن گم ...

مرسی ازت قلب من 

خیلی بهت نیاز داشتم🧡🧡🧡

ممنونم که یادم بودی

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

تو رو خدا و قرآن بنویس و دعا کن  انشالله آجیم بعد از طلاق از این شوهر نامردش یه شوهر عالی کنه و شوهرش خیلی خوب و نجیب و خوش اخلاق و مهربون باشه با آجیم و معتاد و خسیس و شکاک نباشه و آجیمو کتک نزنه و شغلش هم انشالله شرکت نفتی و رسمی باشه و خیلی خیلی پولدار باشه و آجیمو هم جوره خوشبخت و شاد و موفق کنه و آجیم کنار  همسر دومش خیلی خوشبخت و خوشحال و راضی از ته دل از زندگیش باشه و موفق بشه انشالله 🥺 🙏 😭 

وای عشقم😍 ریحانه برا سلامتی طول عمر خانوادم موفقیت تو درس زبان کامپیوتر عمل بینیم خرید لپ تاپ سلامتی ایشالا همیشه حاجت روا باشیو به سفرایه خوب بری

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

عزیزم زیارت قبول 

ان شاءالله به سلامت بری وبرگردی 

سلام منو به اقا برسون 

برای خوشبختی وعاقبت بخیری دخترم کوثر دعا کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

برای خونه دارشدنم دعا کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

التماس دعا پیشاپیش زیارت قبول

توروخداااااا فقط و فقط دعا کن بچم سالم بدنیا بیاد ازت خوااااهش میکنم.

SM

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم