2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
سلام برای منم حتما دعا کن برای موفقیت و زندگیم و حاجت قلبیم ♥️🌷

چشم گلم به نام کاربریت؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اسمتو گفتی ؟

من معصومه هستم محدثه جان نمیدونم کی هستی وکجایی ولی قلبااا برات بهترینهاارو می خوام و خدا جوری دلتو شاد کنه که خودت ازینهمه نور الهی وبرکت وسعادت متحیر بشی ..ازت ممنونم بابت حس خوبیکه بهم دادی بهترینم

من معصومه هستم محدثه جان نمیدونم کی هستی وکجایی ولی قلبااا برات بهترینهاارو می خوام و خدا جوری دلتو ...

الهی من فدات شم معصومه جونم حتمااا دعات میکنمم برات نماز حاجت هم میخونم ایشالا به همه آرزوهات برسی اجی جونم 

مرسی که آنقدر دوست داشتنی و آنقدر قشنگ دعام کردی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤍⁦❤️⁩

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

چشم عزیزدلم حتماا بهش میگمممم 🥺💛⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩ نماز حاجت هم که میخونم حرم واست

ای دور چشات بگردم ممنونم ازت ممنونم 😭😭😭😭❤️❤️

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

سلام عزیزم خیلی التماس دعا دارم الان باردارم نمیدونم سالمه یانه   دوتا بارداری داشتم مشکل ژنتیکی داشتن  و از دست دادم خیلی میترسم اینم مشکل داشته باشه لطفا دعاکن سالم باشه  هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی اگه پسر بشه میزارم امیر حسین دختر باشه زینب  برای این  اسم دعا کن 

ببخشید زیاد شد انشاءالله  به سلامتی بری 😍❤🥺

چشم قربونت بشم مننن حتمااا دعات مبکنممم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم ایشالا اسم تو هم دربیاد بری ...

سلام مهربون

ان شالله خیر ببینی.هرچی حاجت داری خدا بهترشو بهت بده.

من که اجر ندارم اجرت با سیدالشهدا و مادرش.الهی آمین

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند
اسمت چیه

فاطمه عزیزم اجرت با امام حسین

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین