2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
چشم گلم حتما پربازدید شدم مگه؟

مرسی 

نه تو تایپیک های به روز شده بود

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم زیارتت قبول باشه انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی اسمم فاطمه است لطفاً به بابا حسینم بگو فاطمه بهت سلام رسوند و گفت بابا شرمندم نکنیا بهش بگو که دلش یه بچه می‌خواد این ماه باردار باشه می‌خواد معجزه تو رو ببینه معجزه خدا رو ببینه ناامیدش نکن

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چسم عزیزدلممم اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو حتماا دعات میکنم واست نماز حاجت هم میخونم

دستت درد نکنه التماس دعا درخواست دوستی برات میفرستم اسمم رو اونجا میگم❤️

او هنوز هم درون من زندست... #رهبر_شهیدم

مرسی نه تو تایپیک های به روز شده بود

اها باشه 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

قربونت خواهر عزیزم انشالله سفر خوبی داشته باشید و تمام حاجت هاتون براورده بشه

مرسی فدات شم 🥺🥺🥺🥺💛⁦❤️⁩ایشالا حاجتتو بگیری 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ممنون عزیزم برای سلامتی خانواده ام خوشبختی برادرم رضا و این که پولش برگرده دعا کن

چشم عزیزدلم

عزیز دلم زیارتت قبول باشه انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی اسمم فاطمه است لطفاً به بابا حسینم ب ...

چشم عزیزدلم حتماا بهش میگمممم 🥺💛⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩ نماز حاجت هم که میخونم حرم واست