2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

زینب

برای شفام و ازدواج خوبم دعا کن

🙏🏻🌹🌹

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

خداروشکر عزیزم انشاالله منم نتیجه بگیرم و از این درد رها شم😍همینطوری روزی یه زیارت عاشورا بخونم؟

اره اجی اگه صدلعن هم واست سخت بود هرچقدر تونستی بگو ایام پریودی هم میشه خوند 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام گلم چشم حتمااا بچه یکم طول می‌کشه اما زبون باز می‌کنه اصلا نگران نباش اطراف ما همینطوری بودن چن ...

فدات پسرم الان شش سالش داره تموم میشه دارم میبرمش کلاس حرف نمیزنه پلی باز نامفهوم دعا کن سال دیگه راحت حرف بزنه هم مدرسه بره خیلی ناراحتم یاامام حسین 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اسمم فاطمه هس برای خودم و عزیزام دعا کن مهربونم

چشم قشنگم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

میشه خصوصی بگم؟خدا اجرتون بدهبرای حاجاتتون آیة‌الکرسی میخونم😔🫂

اره عشقم بیا 

ممنونم ازت اجی 🥺🥺🥺🥺💛 منم برات نماز حاجت میخونم حرم

اره عشقم بیا ممنونم ازت اجی 🥺🥺🥺🥺💛 منم برات نماز حاجت میخونم حرم

محدثه با اجازه اینجا یه چیزی مینویسم اگه شد خودتم انجام بده واسم ممنونم

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید.حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده خیالتون راحت معتبره. اینم کد من
milli-6u7qi

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تورو خدا منو دعا کن دارم میرم عمل کنم عمل سنگینی دارم دعا کن برگردم بالاسر بچه هام اسمم سمیه

چشم قشنگم حتما نذر سوره حمد برای حضرت ام البنین کن قشنگم برای مریض همیشه میگم یه لیوان آب بردار ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که می‌رسی تو آب فوت کن آخرش که تموم شد ابو بخور شفا میگیری 

محدثه با اجازه اینجا یه چیزی مینویسم اگه شد خودتم انجام بده واسم ممنونمدوستان داخل میلی گلد عضو بشید ...

باشه قشنگم

چشم قشنگم حتما نذر سوره حمد برای حضرت ام البنین کن قشنگم برای مریض همیشه میگم یه لیوان آب بردار ۴۰با ...

ممنون عزیزم انشالله حاحت روا بشی

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
زینببرای شفام و ازدواج خوبم دعا کن🙏🏻🌹🌹

چشم گلم حتما 

پربازدید شدم مگه؟

فدات پسرم الان شش سالش داره تموم میشه دارم میبرمش کلاس حرف نمیزنه پلی باز نامفهوم دعا کن سال دیگه را ...

نهدگلم هیچی نیست این روزا میگذره بچس دیگه ما هم همین بودیم راحتش بذار رها کن استرس نگیره

منم دعا کنید 🙏🏻

چشم خوشگلم با نام کاربریت؟

ممنون عزیزم انشالله حاحت روا بشی

مرسیی⁦❤️⁩💕🌺

من برم بچها کار دارم زود میام ببخشید خصوصی دیر جواب میدم