2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من وخیلی دعا کن من هیچ امیدی ندارم قلبم شکسته ازهمه چی دلگیرم حرم حضرت اباالفضل رفتی من وخیلی دعاکن بگو بهم نظرکنه توروخدا بگو رهام نکنه💔😭 خداخیرت بده ان شاالله 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچها مجبورم تاپیکو ببندم اگه کسی حاجتی داره اسم و فامیلیش رو خصوصی بگه معذرت میخام واسه همتون دعا میکنم قول میدم 🙂💛 هرکسی حاجتی داره چله زیارت عاشورا برای شهید نوید سفری بگیرع و سوره حمد نذر حضرت ام البنین کنید💚 برای مریض ها هم به لیوان آب بردارید ۴۰بار سوره یاسین بخونید به هرکلمه مبین که میرسید تو آب فوت کنید و در آخر اون اب رو مریض بخوره شفا میگیره و نذر ۱۰۰۰صلوات برای امام زاده مومد حسن لرستان کنید ایشالا حاجت روایی همتون💕💓🙂 حاجت روا شدید تگم کنید🌱🌺🌷

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی سفر حج بری مهسا و رسول و دوتا بچه هاشون خیلی خیلی خوشبخت بشن و به سلام ...

سلام عزیزدلمم حتماا

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

مرسی ازت قلب من خیلی بهت نیاز داشتم🧡🧡🧡ممنونم که یادم بودی

الهی فدات شم با نام کاربریت بنویسم ؟

وای عشقم😍 ریحانه برا سلامتی طول عمر خانوادم موفقیت تو درس زبان کامپیوتر عمل بینیم خرید لپ تاپ سلامت ...

چشم گلم 

نام کاربریمو بنویس مرسی 😔😔

ناراخت نباش حواسم هست برات دورکعت نماز حاجت هم میخونم

وای عشقم😍 ریحانه برا سلامتی طول عمر خانوادم موفقیت تو درس زبان کامپیوتر عمل بینیم خرید لپ تاپ سلامت ...

مرسی عشقم به نیتت دورکعت نماز حاجت میخونم

عزیزم زیارت قبول ان شاءالله به سلامت بری وبرگردی سلام منو به اقا برسون برای خوشبختی وعاقبت بخیری دخت ...

چشم گلم نوشتم

محدثه جان برا منم دعا کن اسمم عسلهدعام کن امام حسین منو بطلبه و دانشگاه فرهنگیان بیارم و مقام استانی ...

چسم عزیزدلم حتمااا🥺🥺🥺🧡برات دورکعت نماز حاجت میخونم