2777
2789

دوست دارم ترک بدم این اخلاقم

خیلی بچگونه س البته ناگفته نمونه من همسرم آخرین مدل گوشی رو برا جفت داداشش و مادرش و پدرش خریده 

و در کنارش خیلی خیلی هواشون رو داره 

من چیکار کنم خیلی حسودی میکنم چطوری بی تفاوت باشم خدایی اون خرجا رم برا منم کرده

والا من بودم میترکیدم🙄برا خودت هم اینطوری خرج میکنه؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

پدر ومادر یه چیزی

داداشاش برای چی🙄

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زورم میاد ولی خیلی خیلی جلو خودمو میگیرم و رعایت میکنم گاهی وقتا هم خودم تشویقش میکنم ولی بازم یخوده ته دلم ناراضیه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

من برام مهم نیست ، خدا به پول همسرم برکت بده به همه خرج کنه ... 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
ببین برا مادر خودت بود هم حسودی میکردی؟

نه 😂😂😂😂😂

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

تا قبل ازدواج قابل درکه ولی بعد ازدواج نه ..میتونه اون پول رو تو زندگی خودش خرج کنه شرایطو بهتر کنه برا زن و بچه 

مگر اینک مادر بی سرپرست داشته باشه اونم در حد احتیاجات ضروری خورد و خوراک کمک بده نه گوشی مدل بالا 

اتفاقا سعی نکن اخلاقتو عوض کنی کار همسرت درست نیست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یعنی منم برا پدرم خرج میکنم شوهرم حسودی میکنه😁

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

والا من بودم میترکیدم🙄برا خودت هم اینطوری خرج میکنه؟

برا خودم گوشی ایفون ۱۴ گرفت و دندونم و میخواد کامپوزیت کنه 

ولی برا داداشش ps5گرفت چیکار کنم حسودی نکنم

شوهرمن خرج خانواده اش رومیده پدرشوهرم سن بالاست درامدی نداره حتی بازنشستگی جداهم پول برای باباش میزنه میگه پیر یه وقت جایی خجالت زده نشه هرساعتی زنگ بزنن میره دکتر داروهم به کنار.من اصلا نمیپرسم فکر نمی کنم برای خودم میپوشم میخرم میگردم