2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همچین حسی بهت دست میده یعنی اینکه شوهرت یه سری چیزها ورعایت نمیکنه 

مثلا بعد اینکه رابطه تموم شد سریع پشت بهت میکنه و می‌خوابه 

یا قبلش سریع میره رو اصل مطلب 

یا .....

این سری مسائل

ألم یعلم بأن الله یری
هنگام رابطه جنسی معاشقه و بوس و بغل هم دارین ؟

ارع توی رابطه خوبم الان عقدیم احساس می کنم بهم توجه نمی کنه فقط موقع رابطه توجه داره و برا رابطه منو میخاد 

مثلا ی هفته همو نبینیم مهم نی براش ولی وقتی شرایط جور میشه میگه بیا اینجا من اینجوری حس بدی دارم 

اینکه همچین حسی بهت دست میده یعنی اینکه شوهرت یه سری چیزها ورعایت نمیکنه مثلا بعد اینکه رابطه تموم ش ...

ن عزیزم وقتی رابطه داریم اوکیه 

اما خب ما عقدیم چون خونه ما شلوغه اونها هم شلوغه شرایطش نیس بغل هم نمی مونیم شب جدا جدا هستیم اون خونه خودشون منم خونه خودمون 

بعد اون مثلا ی هفته هم منو نبینه هیچی نمیگه ولی تا موقعیت خونه شون جور میشه کسی نیس میگه بیا بغلم منم حس بدی می‌گیرم 

ارع توی رابطه خوبم الان عقدیم احساس می کنم بهم توجه نمی کنه فقط موقع رابطه توجه داره و برا رابطه منو ...

بهش گفتی حستو؟

به نظرم بهترین راه حل برای از بین بردن سوتفاهم صحبت کردن مستقیم راجع به این موضوع هست 

خیلی اروم بهش بگو حسی که داری شاید هم دوستت داره اما خودش متوجه رفتار اشتباهش نیست

ن عزیزم وقتی رابطه داریم اوکیه اما خب ما عقدیم چون خونه ما شلوغه اونها هم شلوغه شرایطش نیس بغل هم نم ...

یهت زنگ نمیزنه ؟

پیام عاشقانه چی؟

با هم مسافرت و تفریح دوتایی هم میرید؟

ن عزیزم وقتی رابطه داریم اوکیه اما خب ما عقدیم چون خونه ما شلوغه اونها هم شلوغه شرایطش نیس بغل هم نم ...

با توجه به تاپیکهای دوستان تو نی نی سایت ، متوجه شدم مردها اگه زنشون رو دوست نداشته باشن برا رابطه هم مشتاق نیستن 

پس وقتی برا رابطه با تو مشتاق هست و از هرفرصتی استفاده میکنه، یعنی دوستت داره

ألم یعلم بأن الله یری