2777
2789
عنوان

معجزه

134 بازدید | 26 پست

دلم یه معجزه از خدا میخواد ،سالهاست منتظرم چی میشه منم بیام باخوشحالی بگم حاجتم برآورده شد ،چقدر از ائمه و اماما بخوام که خدا حاجتم بده دیگه طاقت ندارم دلم خسته از این همه انتظار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از هیچکس نخواهمن ب شخصه فقط و فقط ازخدا میخوامجای زیارتی برم دعا میکنم ن اینکه قبولشون نداشته باشم ن ...

میشه از خدا بخوای حاجتم بده اشکم سرازیره دلم شکسته دعا میکنم حال دلت خوب باشه و حاجت های شما هم برآورده شاید خدا به واسطه شما برآورده کنه 

میشه از خدا بخوای حاجتم بده اشکم سرازیره دلم شکسته دعا میکنم حال دلت خوب باشه و حاجت های شما هم برآو ...

باشه قربونت برم خیلیم خوشحال میشم ان شالله هرچی تودلته برات اتفاق بیوفته

معمولی ،نماز و روزه

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری

با قلبت بهش باور داشته باش بخدا برات معجزه میکنه قول میدم

چهل شب نمازشب بخون هرناممکنی رو ممکن میکنه اولیش آرامش درونی 

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداریبا قلبت بهش ...

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

افرین این پیامت جواب سوال خودته دقیقا

چون اونا بدون هیچ عبادتی قلبی بخدا باور دارن و مطمئن هستن ک خدا اون چیزیو ک میخوان بهشون میده..خداهم دریغ نمیکنه

[QUOTE=360749482]وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری با قلبت ب ...[/QUOTE

چکار کنیم که بتونیم به قدرتش ایمان پیدا کنیم؟

بعد ۴۰ شب نماز شب پشت سرهم باشه؟ وقت پریودی چی؟

استارت عزیز انشاالله تو این روزها بیایی و تاپیک بزنی و معجزه ای که برات رخ داده واسمون تعریف کنی😍😍

2790
2778
2791
2779
2792