2789
عنوان

معجزه

135 بازدید | 26 پست

دلم یه معجزه از خدا میخواد ،سالهاست منتظرم چی میشه منم بیام باخوشحالی بگم حاجتم برآورده شد ،چقدر از ائمه و اماما بخوام که خدا حاجتم بده دیگه طاقت ندارم دلم خسته از این همه انتظار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از هیچکس نخواهمن ب شخصه فقط و فقط ازخدا میخوامجای زیارتی برم دعا میکنم ن اینکه قبولشون نداشته باشم ن ...

میشه از خدا بخوای حاجتم بده اشکم سرازیره دلم شکسته دعا میکنم حال دلت خوب باشه و حاجت های شما هم برآورده شاید خدا به واسطه شما برآورده کنه 

معمولی ،نماز و روزه

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری

با قلبت بهش باور داشته باش بخدا برات معجزه میکنه قول میدم

چهل شب نمازشب بخون هرناممکنی رو ممکن میکنه اولیش آرامش درونی 

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداریبا قلبت بهش ...

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

افرین این پیامت جواب سوال خودته دقیقا

چون اونا بدون هیچ عبادتی قلبی بخدا باور دارن و مطمئن هستن ک خدا اون چیزیو ک میخوان بهشون میده..خداهم دریغ نمیکنه

[QUOTE=360749482]وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری با قلبت ب ...[/QUOTE

چکار کنیم که بتونیم به قدرتش ایمان پیدا کنیم؟

بعد ۴۰ شب نماز شب پشت سرهم باشه؟ وقت پریودی چی؟

استارت عزیز انشاالله تو این روزها بیایی و تاپیک بزنی و معجزه ای که برات رخ داده واسمون تعریف کنی😍😍