2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 26 پست
[QUOTE=360749482]وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان ...

پریودی اشکالی نداره وقتی تموم شد مجدد شروع کن مهم اینه چهل شب بخونی پشت سرهم نشد عیبی نداره یک شب بخون چنان آرامشی وجودتو میگیره ک قابل وصف نیست اصلا صبرت زیاد میشه در برابر همه چی..خود ب خود عاشق خدا میشی و ب قدرتش ایمان میاری..من شبا لحظه شماری میکنم همه بخوابن برم سرسجاده باخدا حرف بزنم 

پریودی اشکالی نداره وقتی تموم شد مجدد شروع کن مهم اینه چهل شب بخونی پشت سرهم نشد عیبی نداره یک شب بخ ...

انشاالله منم سعادت داشته باشم بتونم بخونم

تصمیم دارم دوروزه دیگه انشاالله شروع کنم

خدا کنه شیطون گولم نزنه و تنبلی نکنم 😥

چون معمولا زنگ رو خاموش میکنم و دوباره میخابم

تورو خدا سر نماز شبت منم جز اون چهل نفره قنوتت دعا کن واسم

شوهرم زن صیغه کرده و جدا شدم ولی بشدت ناراحت و غمگینم

واسم دعا کن بتونم حقم رو بگیرم و یه بخت خوب نصیبم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=360749482]وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان ...

ممنون گلی خدا از دهنت بشنوه خیلی یهو دلم شاد شد خدا دلتو شاد کنه مهربون امیدوارم 

ممنون گلی خدا از دهنت بشنوه خیلی یهو دلم شاد شد خدا دلتو شاد کنه مهربون امیدوارم

نگران نباش قربونت برم 

خدا هیچیو دریغ نمیکنه برای ما غیرممکنه برای خدا ک کاری نداره

فقط باخودت تکرار کن خدایا میدونم ک خواستمو اجابت میکنی 

من خودم همیشه میگم خدایا من نمیدونم چجوری ولی میدونم ک خودت حلش میکنی و بهم میدی

و خداروشکر همیشه اجابت کرده 

چقدر زیبا و قشنگ با خدای خودت مناجات میکنی 😪

خدا..خدای هممونه

هممونو ی اندازه دوست داره 

فقط باورش کن

ببین چه کارا واست میکنه اینو بهت قول میدم 

زیاد اینجا نگرد نپرس کی حاجت گرفته کی نگرفته .. شاید خدا باتو جور دیگه حال میکنه ...یسریا اینجا فقط آتیش میزنن ب اعتقادات و باورهات 

خدا..خدای هممونههممونو ی اندازه دوست داره فقط باورش کنببین چه کارا واست میکنه اینو بهت قول میدم زیاد ...

نه من خدا رو باور دارم خودمو بنده لایق دیگه نمیدونم اگرمیپرسم واسه اینه که دنبال نشونه ام تا ناامید نشم در خونه اش همچنان بزنم