2777
2789
عنوان

بیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه من ک امروز نمیتونم برم مهمون دارم فردا صب میرم ولی تو رفتی جوابشو بهم بگووو😄😄

من نیم ساعت دیگه دارم میرم😉باشه بهت خبر میدم دعا کن دوستی حون

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
نه هنوز ساعت یازده میخوام برم.میگم ما ک تا موعدمون چهارروز مونده و بیبی هاله انداخته از چواب میده بن ...

اره انشالله جواب میده عزیزم . من که با اینکه تقریبا۲۱روزاقدامم میگذره یعنی هنوزیک ماه نشده  بیبی چک هاله پررنگ انداخت تو قبل ازمایش خون تو تست ادرارفهمید باردارم.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من نیم ساعت دیگه دارم میرم😉باشه بهت خبر میدم دعا کن دوستی حون

ایشالا که باردار باشی و مثبت شه 😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😚😚😚❤❤❤❤❤

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
من دوروزمونده به موعد بیبی چک زدم دیروز هم رفتم ازمایش خداروشکرمثبت بود .امروز تازه موعدم شده 

راستی چرا توی ازمایش فقط منفی مثبت میزنن چرا مقدار بتا رو نشون نمیدن؟؟؟؟

اره انشالله جواب میده عزیزم . من که با اینکه تقریبا۲۱روزاقدامم میگذره یعنی هنوزیک ماه نشده  بیب ...

ایشالا ک منم خبر خوش بشنوم

راستی چرا توی ازمایش فقط منفی مثبت میزنن چرا مقدار بتا رو نشون نمیدن؟؟؟؟

عزیز اینجا ازمایش میگیرن  بتا رو ونتیجه اش رو بایددکترت بهت بگه .دیروز هم فقط ازمنو با تست ادرار سر۱۰دقیقه معلوم شد که مثبته گفت جوابت مثبته وبارداری برای از خونت و .....دوهفته دیگه بیا راجبش حرف میزنیم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ایشالا ک منم خبر خوش بشنوم

انشالله عزیزم اگه بازم معلوم نشد اصلا نگران نباش فوقش دوباره روزموعدت برو ولی انشالله مثبته

عزیز اینجا ازمایش میگیرن  بتا رو ونتیجه اش رو بایددکترت بهت بگه .دیروز هم فقط ازمنو با تست ادرا ...

اخه برا من خون هستش.

اخه برا من خون هستش.

آزمایش خون نسبت به ادرار دقیقتره عزیزم

انشالله عزیزم اگه بازم معلوم نشد اصلا نگران نباش فوقش دوباره روزموعدت برو ولی انشالله مثبته

اوهوم ایشالا ک همینجا بگه