سلام دوستان پنج روز مونده به پریم امروز با ناامیدی تموم رفتم بیبی زدم ولی انگاری یه هاله خیلی خیلی خیلی کم رنگ دیدم یعنی میشه که اتفاق افتاده باشه یا توهم زدم😩😩😩ازوقتی دیدم دست و پاهام داره میلرزه شما میبینید یا من توهم زدم؟؟؟
نه هنوز ساعت یازده میخوام برم.میگم ما ک تا موعدمون چهارروز مونده و بیبی هاله انداخته از چواب میده بن ...
اره انشالله جواب میده عزیزم . من که با اینکه تقریبا۲۱روزاقدامم میگذره یعنی هنوزیک ماه نشده بیبی چک هاله پررنگ انداخت تو قبل ازمایش خون تو تست ادرارفهمید باردارم.
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
راستی چرا توی ازمایش فقط منفی مثبت میزنن چرا مقدار بتا رو نشون نمیدن؟؟؟؟
عزیز اینجا ازمایش میگیرن بتا رو ونتیجه اش رو بایددکترت بهت بگه .دیروز هم فقط ازمنو با تست ادرار سر۱۰دقیقه معلوم شد که مثبته گفت جوابت مثبته وبارداری برای از خونت و .....دوهفته دیگه بیا راجبش حرف میزنیم
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊