parisa2406 مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 عنوان بیبی | مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 142 پست سلام دوستان پنج روز مونده به پریم امروز با ناامیدی تموم رفتم بیبی زدم ولی انگاری یه هاله خیلی خیلی خیلی کم رنگ دیدم یعنی میشه که اتفاق افتاده باشه یا توهم زدم😩😩😩ازوقتی دیدم دست و پاهام داره میلرزه شما میبینید یا من توهم زدم؟؟؟ خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙 1396/08/30 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azader عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 968 نمیدونم ولی اصولا بیبی و باید پنج دقیقه صبر کنی بد به دلت راه نده ایشالا ک بارداری یه دقیقه موندم دیدم خطش جوریه که فقط جای Tرو مشخص میکنهدو تا زدم اینجوری بود My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 یه دقیقه موندم دیدم خطش جوریه که فقط جای Tرو مشخص میکنه دو تا زدم اینجوری بود عکسشو بذار خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
azader عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 968 الان نگا کردم یکیش مثه دیروزه My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 الان نگا کردم یکیش مثه دیروزه من ک میگم برو از بده استرسو از خودت دور کن.من ساعت یازده دارم میرم خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
azader عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 968 من ک میگم برو از بده استرسو از خودت دور کن.من ساعت یازده دارم میرم الان آز بدم نشون میده ؟؟؟۴ روز مونده به موعودم My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 عزیزم چیشد جواب ازمایشت؟؟؟؟ سلام خوبی .دیروزرفتم آزمایش خداروشکرجواب مثبت بود .گفت دوهفته دیگه برم انشالله برای سونو.تو رفتی ازمایشً؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 نه اجی بنظر من بارداری چن اگ منفی باشه دیگ این خطارو نشون نمیده .چن چهارروز مونده به موعد نباید زود پررنگ بشه خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 الان آز بدم نشون میده ؟؟؟۴ روز مونده به موعودم من پرسیدم همینجا گفتن نشون میده خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
azader عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 968 سلام خوبی .دیروزرفتم آزمایش خداروشکرجواب مثبت بود .گفت دوهفته دیگه برم انشالله برای سونو.تو رف ... مبارکه عزیزم My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
azader عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 968 نه اجی بنظر من بارداری چن اگ منفی باشه دیگ این خطارو نشون نمیده .چن چهارروز مونده به موعد نباید زود ... مرسی عزیزم شمام ۴ روز مونده به موعود؟؟ My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 من دوروزمونده به موعد بیبی چک زدم دیروز هم رفتم ازمایش خداروشکرمثبت بود .امروز تازه موعدم شده امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 سلام خوبی .دیروزرفتم آزمایش خداروشکرجواب مثبت بود .گفت دوهفته دیگه برم انشالله برای سونو.تو رف ... نه هنوز ساعت یازده میخوام برم.میگم ما ک تا موعدمون چهارروز مونده و بیبی هاله انداخته از چواب میده بنظرت؟؟؟؟ خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
parisa2406 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 592 مرسی عزیزم شمام ۴ روز مونده به موعود؟؟ اره عزیزم منم ۴روز مونده.باهمیم😁😁😁 خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 مبارکه عزیزم مرسی دوستم امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊