2777
2789
عنوان

بیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ایشالا وای از خوشحالی نمیدونم چیکا کنم دست و پاهام یخ کرد

منم دیروز تاپیک زدم اول صبح خیلی شوکه شده بودم بیبی چک دوخط افتاده بود .الان تو مطب دکترم امدم آز بدم  .دعا کنید جواب آزمایش هم مثبت شه ..راستی تبریک میگم بهت عزیزم 😍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
برای منم دعا کن که نی نی تو دلم باشه.  ۴ روز مونده به موعد. فردا پس فردا ممکنه بیبی بزنم اگه خ ...

ایشالا که دلت عین من پراز خوشحالی بشه عزیزمممم

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
وای من دوتا از همین نی نی سایتو میشناسم چهار روز جلوتر بی بی شون مثبت شد دوقلو داشتن برای همین زود م ...

من امروز خیلی دیگ ناامید شده بودم ولی دراوج ناامیدی یهو سوپرایز شدم ایشالا هرکی دلش میخواد مامان بشه منتظر نمونه

سلام عزیزم منم دیدم انشالله نی نی داره میاد منم چند روز قبل موعد پری یه دونه کمرنگ بود دقیقا همینطور ...

مرسی دوستی جون .وای به شوشو چطوری بگم سوپرایزش کنم البته بگم من یدونه فرزند خونده هم دارم انگاری خدا جواب محبت مادریم به این دخترمو داد

منم دیروز تاپیک زدم اول صبح خیلی شوکه شده بودم بیبی چک دوخط افتاده بود .الان تو مطب دکترم امدم آز بد ...

ایشالا که مثبته دوستی جون .مرسی😗

نمیدونم عزیزم برا همه شنیدم یکی نیست ولی اگه عجولی مثل من بزن

دوس دارم بزنم ولی ولش منفی باشه اعصابم خورد میشه مبارکت باشه چند روز مونده بود به موعود زدی

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.