2777
2789
عنوان

بیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 142 پست
دوس دارم بزنم ولی ولش منفی باشه اعصابم خورد میشه مبارکت باشه چند روز مونده بود به موعود زدی

اره اینم هست اگ میتونی صبر کن تا موعدت.من پنج روز دیگه مونده بود دیروز زدم منفی بود امروزم با ناامیدی رفتم زدم یهو هاله رو دیدم 

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینم هست اگ میتونی صبر کن تا موعدت.من پنج روز دیگه مونده بود دیروز زدم منفی بود امروزم با ناامید ...

😍😍😍😄😄مبارکت باشه عزیزم 

علایمت چی بود

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
اهوم 

خب موقع موعد پری یا چندروز قبلش از طریق ادرار .چنتا قطره میندازی توش بعد نشون میده مثبته یا نه اگ یه خط باشه منفیه اگ دوتا خط یا یه خط پررنگو یه هاله بیوفته ینی مثبته

خب موقع موعد پری یا چندروز قبلش از طریق ادرار .چنتا قطره میندازی توش بعد نشون میده مثبته یا نه اگ یه ...

اها ممنون عزیزم من تازه فکر اقدام واسه چند ماهه دیگ کردم هیچیم بلد نیستم😅😅😅

😍😍😍😄😄مبارکت باشه عزیزم  علایمت چی بود

دوروز بعد تخمک گذاری علایم پریودی گرفتم همه علایم پریودی و دارم الان به اضافه ترشخ غلیظ و سفت مانندسفید و تکرار ادرار.ته دلمم صبحها تیر میکشید

مرسی دوستی جون .وای به شوشو چطوری بگم سوپرایزش کنم البته بگم من یدونه فرزند خونده هم دارم انگاری خدا ...

اول مطمعن شو بعد به همسرت بگو عزیزم...چند روز بعد دوباره بیبی بذار دوتا خط که افتاد نشونش بده...البته اگه بتونی صبر کنی تا چند روز😄😄

اول مطمعن شو بعد به همسرت بگو عزیزم...چند روز بعد دوباره بیبی بذار دوتا خط که افتاد نشونش بده...البت ...

عمرا اگ بتونم😂😂😂😂😂😂😂

دوروز بعد تخمک گذاری علایم پریودی گرفتم همه علایم پریودی و دارم الان به اضافه ترشخ غلیظ و سفت مانندس ...

وای منم دقیقا اینجوریم فقط سینه هام برجسته شده و نافم تیر میکشه کمرمم دراز میکشم درد میگیره

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

انشاالله که مامان شدی منم دیدم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
وای منم دقیقا اینجوریم فقط سینه هام برجسته شده و نافم تیر میکشه کمرمم دراز میکشم درد میگیره

ایشالا که بارداری