2777
2789
عنوان

خب ایشالاکه بتونم انجامش بدم

98 بازدید | 20 پست

هیچ وقت فکر نمیکردم برا خوابیدن بخوام‌تلاش کنم 

الان تقریبا ۷۰ ساعته بیدارم😃. .. و خوابم نمیبره 

پتم مرده 

چشامو که میبندم میاد جلو چشام 

...

دیگه نمیدونم به کسایی که میخوان خودکشی کنن چی بگم از کلمات خسته شدم از حرف زدن خسته شدم 

کاش نکنی اینکارو 

زندگی غیرقابل تحمله میدونم ولی مگه میشه تا کم اوردی فوری به فکر مرگ باشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دیگه نمیدونم به کسایی که میخوان خودکشی کنن چی بگم از کلمات خسته شدم از حرف زدن خسته شدم کاش نکنی این ...

دیگ نمیخوام خودکشی کنم منظورم از اینکه انجامش بدم خوابیدن بود 😂😑 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ نمیخوام خودکشی کنم منظورم از اینکه انجامش بدم خوابیدن بود 😂😑

بگو قول میدم انجام نمیدم؟ 

حالم بده یکی چند شب پیش گفت میخوام خودکشی کنم باهاش حرف زدم و الان دیگه جواب نمیده نگرانشم 

من تورو نمیشناسم ولی خب میدونم پشت این گوشی یه آدمه 

توروخدا کاری نکن 

روانم پاشیده الان 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

قول میدم جدی میگم دیگ نمیخوام بمیرم😃

افرین من هر چند مدت یبار میام سراغت رو میگیرم 

الان کلاس چندمی؟

افرین من هر چند مدت یبار میام سراغت رو میگیرم الان کلاس چندمی؟

دوازدهمم 

😃 درسته خیلب حالم بده ولی وقتی امروز صب به خاطر یه موضوعی بعد مدتها دیدم بابام چقد خوشحاله 

با خودم فک کردم حقش نیست دیگ من عذابش بدم 

دوازدهمم 😃 درسته خیلب حالم بده ولی وقتی امروز صب به خاطر یه موضوعی بعد مدتها دیدم بابام چقد خوشحاله ...

اول خودت همیشه اولیت باش بعد خانواده 

کار خوبی کردی 

انتخاب رشته کردی؟ دوس داری دانشگاه چی بخونی

اول خودت همیشه اولیت باش بعد خانواده کار خوبی کردی انتخاب رشته کردی؟ دوس داری دانشگاه چی بخونی

انقد گیجم برا دانشگاهکه نمیدونم چیکار کنم 

علاقه واقعیم گرافیکه 

ولی میترسم بابام الکی بگه کاری ندارم بری گرافیک و بعدا غر بزنه سرم مخصوصا الان که بیشتر اصرار میکنه همون رشته خودم تجربی تلاش کنمو کنکور بدم 

ولی جدی من اول ترجیح میدم برم گرافیک 

بعد کنکور ریاضی کامپیوتر 

بعدددد رشته های تجربی 

انقد گیجم برا دانشگاهکه نمیدونم چیکار کنم علاقه واقعیم گرافیکه ولی میترسم بابام الکی بگه کاری ندارم ...

یک چیزی انتخاب کن که بعدا پشیمون نشی وسط راه بخوایی عوضش کنی 

اشکال نداره بذار غر بزنه یکم غر میزنن بعدا دیگه آروم میشن

یک چیزی انتخاب کن که بعدا پشیمون نشی وسط راه بخوایی عوضش کنی اشکال نداره بذار غر بزنه یکم غر میزنن ب ...

اخه میدونی نگران چیم گرافیک رشته پر دردسریه و خیلیم خرج برمیداره 

وسایلشو اینا بعد منم یه عادتی دارم میخوام یچیزی بخرم باید بهترین جنسارو بخرم 

حالا دیگ مثال نمیزنم که پز داده. باشم 

نه اینکه برم قیمتارو نگا کنم ببینم کدوم گرون تره همونار رو بردارم نه کلن از چیزای با کیفیت خوشم میاد که گرون در میاد 

بابامم معلمه خیلی پول دار نیست که بتونه چیزایی که من میخامو برام بخره چون من تو شهرخودمون نمیخوام‌برم‌ دانشگاه 

رشته گرافیکم چیزی نیست که یه دانشجو بتونه خودش کار کنه درامد داشته باشه 

مگه سفارش خصوصی تابلو  که اون معمولا سیاه قلمه و سیاه قلمم اصلا هنر محسوب نمیشه 

بعدم دستگاهای دولتی یا اداری خیلیییییی کم جذب میکنن 

یعنی من استادم با اینکه جایزه های بین المللی و جهانی برده و بهترین استاد تو استانمونه به سختی تونست تو اداره ارشاد کار پیدا کنه 

ولی امیدم برا رشته کامپیوتر بیشتره 

چون من همین الانشم برم‌ بخوام‌کار ازاد پیدا کنم رشته کامپیوتر با توجه به چیزایی که بلدم راحت میرم سرکار 

ولی خب بابام نمیزاره 

اگه برم رشته کامپیوتر میتونم برم ازادم کارکنم درامد داشته باشم 

چون جدی این شده دغدغه ام 

بابام باید سال دیگ هزینه منو بده دیگ‌کم کمش ماهی ۵ ۶ تومن 

هزینه اجیمم که اونم یه شهردیگ میره دانشگاه بده 

چیزی براش نمیمونه که خودش خرج کنه داداش کوچیکمم هست ک خرج اون از هممون بیشتره 

ولیییییی 

اگه پزشکی قبول بشم 

حتا قول گرون ترین گوشی و ماشینم بهم داده و میگه عمومیو که گرفتی میفرستمت بری خارج و میدونم این کارو میکنه

و الان واقعا گیر کردم 

اگه حمایتی که تو رشته پزشکی میرفتم رو تو هنر یا کامپیوتر ازم میکرد یکی از اون دوتا رو میرفتم 

چیز دیگه اییم که هست مطمئنم اگه هدفم پزشکی باشه قبول میشم چون تا الان تست و‌ازمون که میزنم 

درصدام دیگ میانگین بالای ۶۰ 

ولی به طرز عجیبی ازمونای مدرسه رو گند میزنم تشریحی 

مثلا فیزیک من سخت ترین تستای کنکورو حل میکنم 

ولی فیزیک نهایی پارسال رو افتادم و‌نکته جالبش اینه همون سوالارو اخرای تابستون بود گفتم امتحانی حل کنم 

فقط یکی دوتارو اشتباه حل کردم 😑

خلاصه نمیدونم کجای کارو دارم‌اشتباه میرم 

ولی مدرسه واقعا نا امیدم میکنه‌ نمره هام پایینه 

سرکلاس نمیتونم خودمو‌کنترل کنم و‌ معلما همش تذکر میدن 

بقیه بچها تایپم نیست یعنی هیچ وقت سطح فکرمون و دغدغه هامون یکی نبوده 

بعد خیلی وقتا دوستای خودم که تو کلاسمون بیشتر از بقیه باهاشون ارتباط دارم 

مثلا وقتایی سرکلاس از شدت بی خوابی چهرم یه جور عجیبی میشه و حتا همون سرکلاسم‌خوابم نمیبره میگن تو الکی داری اینطوری میکنی 

یا زیادی بزرگش میکنی 

یا میگن تو نصف دغدغه های مارو هم نداری فقط خیلی بزرگش میکنی

و جدی من دیگ فقط سکوت میکنم 

و ناراحت میشم چون خب‌دوستای صمیمی همیم چنساله میشناسیم همو 

حتا یکیش دوازده ساله میشناسمش 

و‌خیلی از مشکلاتمو میدونن اما واقعا براشون مهم نیست 

اون وقت من خیلی جاها یه فداکاریی هایی براشون کردم که باعث شده خودم خیلییییییی ضربه بخورم 

درسته همیشه ادم قدی بودم و کسی جرعت نمیکرد بهم توهیین کنه 

ولی درمقابل کساییکه برام مهم بودن ضعف دارم خیلی شدید 

اخه میدونی نگران چیم گرافیک رشته پر دردسریه و خیلیم خرج برمیداره وسایلشو اینا بعد منم یه عادتی دارم ...

درکت میکنم منم وقتی مشکلاتم رو برای بقیه عنوان میکنم میگن بابا ما که بدتریم همه اینطوری ان. فکر نکن از رو بددلی یا بدجنسی باشه نه میخوان بهت روحیه بدن که به خودت امیدوارتر باشی . در مورد پدرت تاپیک های قبلت رو دیشب خوندم گفتی خیلی مشکلات داشتین ببین پدر بخاطر این اصرار داره بری پزشکی میخواد حتما مطمئن باشه از آینده ت که یوقت دچار مشکلات نشی برای همین تو این رشته گفته هر نوع حمایتی ازت میکنه .

حالا نظر خودت در مورد پزشکی چیه؟ چه حسی بهش داری؟

ولی سعی کن یه کار سبک و راحت برای خودت پیدا کنی صرفا بخاطر کمک کردن یا پول نیست بیشتر باعث میشه رو پای خودت وایستی اعتماد به نفس داشته باشی تو جامعه باشی

خب اینکه حس خاصی ندارم یعنی علاقه خاصی ندارم

پس تصمیمت در موردش چیه؟ 

میتونی با آرامش با پدرت صحبت کنی ؟