2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 53 پست
خب پس چرت گفته ولی فک نکن تو سن کم نمیگیرن خواهرزاده همکارم فک کنم۸ سالگی گرفت

ما ارثی داریم:/

ولی خالم میگفت دکتره گفته زیر بیست غیر ممکنه که

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم اینجوری میشم😭😭 الان با خوندنه این تاپیکت اظطراب گرفتمم😭😭😭

من کلا مشکل اعصابم دارم خیلی امکانش هست که بگیرم اما خب اگه باشه هم باید پذیرفت 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

وااای من وسواس فکری دارم الان ترسیدم .

یکی از ترس های بزرگمه .دست و پام قبلا میلرزید و گز گز میکرد الان دست سمت چپم میلرزه میترسم ام اس داشته باشم .

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

دور از جانت انشالله ام اس نباشه به حرف دکتر اکتفا نکن بدنت کلا همش گز گزیه؟ چن وقته چشمت چی تار نیس

چشمام مشکلی نداره اما دست و پاهام یه چند ماهی هست همش گزگزیه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من کلا مشکل اعصابم دارم خیلی امکانش هست که بگیرم اما خب اگه باشه هم باید پذیرفت

منم مشکل اعصاب دارم کلا فورا تا چیزی میشه استرس شدید میگیرم و همه‌ی بدنم درگیر میشه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

ما ارثی داریم:/ولی خالم میگفت دکتره گفته زیر بیست غیر ممکنه که

ن عزیزم شاید اون نوعی ک تو ارث شماس اینجوریه اگر نه خواهر زاده همکارم بعد طلاق پدرومادرش ام اس گرفت دقیق نمیدونم ۸ یا ۹ سالش بود. ۱۴ سالگی بردنش خارج برا درمان 

وااای من وسواس فکری دارم الان ترسیدم .یکی از ترس های بزرگمه .دست و پام قبلا میلرزید و گز گز میکرد ال ...

امیدوام دچار نشید اما من که همیشه بالاخونم درگیره انتظاری بیشتری نمیره ازم 

منم مشکل اعصاب دارم کلا فورا تا چیزی میشه استرس شدید میگیرم و همه‌ی بدنم درگیر میشه

وای منم انقد از استرس قلبم درد میگیره که از الان انواع دارو اعصاب میخورم کاش والا اگه قراره انقد مریض باشم هم بمیرم راحت شم 

ن عزیزم شاید اون نوعی ک تو ارث شماس اینجوریه اگر نه خواهر زاده همکارم بعد طلاق پدرومادرش ام اس گرفت ...

حالا خوب شد حداقل امیدی داشته باشم ؟ 

همینطوری گفت

این چه دکتریه که بدون هیج آزمایشی تشخیص ميده.

برو پیش یه دکتر دیگ.

این علائم فقط مختص ام اس نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

امیدوام دچار نشید اما من که همیشه بالاخونم درگیره انتظاری بیشتری نمیره ازم

منم مشکل اعصاب دارم .ولی خب عصبی و اینا زیاد نمیشم جدیدا فقط گاهی که اذیتم میکنن بهم فشار میاد یا مثلا ناراحت میشم حالت تهوع میگیرم و دستام میلرزن و قبلا پاهام گز گز میکردن .میترسم ام اس داشته باشم وه دلیل استورسمم همین وسواس بود که چند مدت قرص خوردم بهتر شدم .بعد ۳ماه اومد نی نی سایت انگار باز گرفتم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌