life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان ام اس 466 بازدید | 53 پست من یه مدت دست و پام گز گز و حالت مورمور و بی حس انگار میشد رفتم دکتر میگه ام اس گرفتی حالت درسته مشکل اعصاب دارم اما یعنی سن انقد کمم ام اس میگیره ؟ ممکنه اشتباه گفته باشه؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/08/25 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی۳__ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5334 رو چه حسابی این حرفو زد ازمایش یا ام ار ای؟ ینی چشماش چه رنگی بود💔
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 ام ار ای دادی یا دکتر همینجوری گفت؟ همینطوری گفت مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 15055 دکتر از خودش گفت؟😐ازمایشی ام ار ای چیزی؟ تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 رو چه حسابی این حرفو زد ازمایش یا ام ار ای؟ هیچ کدوم تازه برام ازمایش نوشته مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 دکتر از خودش گفت؟😐ازمایشی ام ار ای چیزی؟ از خودش مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
یاریی عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 884 همینطوری گفت خب پس چرت گفته ولی فک نکن تو سن کم نمیگیرن خواهرزاده همکارم فک کنم۸ سالگی گرفت
یاسی۳__ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5334 هیچ کدوم تازه برام ازمایش نوشته وا نگران نباش برو ازمایشتو بده ینی چشماش چه رنگی بود💔
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 چن سالتونه ۱۷ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 15055 از خودش برا خودش گفت😐مگه هر گردی گردوئه😐😂وقتی با سهمیه دکتر میشن همینه دیگهقرص اهن بخور خوب میشی😐😂 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
گلابیجون عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 5099 ام اس رو همینجوری نمیشه گفت که مثلا ام اس داری.. اگه از چشم شروع بشه چشم پزشک میتونه تو دستگاه تشخیص بده اگه از بدن شروع بشه فقط ام آر ای
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 خب پس چرت گفته ولی فک نکن تو سن کم نمیگیرن خواهرزاده همکارم فک کنم۸ سالگی گرفت وای خاک عالم تو سرم دیگه اینو کجای دلم بزارم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
تاتیتاتیییی عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 3110 وای منم اینجوری میشم😭😭 الان با خوندنه این تاپیکت اظطراب گرفتمم😭😭😭 کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻