2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 53 پست
والا خودمم نمیدونم اما دکتر اینو گفت ترسیدم

انشالله که چیزی نیست .نترس عزیزم . توکلت بخدا باشه. برو آزمایش و ام آر آی بده .

اگه فکر میکنی دکترت خوب نبوده برو پیش یه دکتر دیگه . نمیشه که از رو هوا حرف بزنه و بگه ام اس داری ، سرچ کن تو اینترنت ام اس یه سری علائم داره مثل دوبینی واینکه نتونی راه بری ،گزگز هم جزء علائمشه ، نه مشخصه اصلیش .

راضیم به رضای تو
هرچی سنگه.... . خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهتون صبر و سلامتی بده. ولی خودتو ننداز انرژی داشته باش اه ...

بله حتما سعی میکنم فعلا که تموم مشکلات رو دارم امیدوارم که خودتون و خانوادتون تجربه نکنید هرگز

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که چیزی نیست .نترس عزیزم . توکلت بخدا باشه. برو آزمایش و ام آر آی بده .اگه فکر میکنی دکترت خ ...

شهر ما دکترای زیادی نداره راستش اما خب میرم یه دکتر دیگه نهایتا 

اما خب تعجبی نمیکنم بالاخره خیلی استرسم بالاعهذ

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ام اس نیست خیالت راحت

مرسی یکم احساس بهتری دارم 🥲

مرسی یکم احساس بهتری دارم 🥲

قربونت نگران نباش استرسم نداشته باش عزیزمن دو روز دیگه که وارد ۳۰ سالگی بشی همه دردا میان سراغت چه بسا با اینهمه استرس زودتر . به فکر خودت باش سعی کن حرصم نخوری روزا میگذرن چه حرص بخوری چه نخوری

قربونت نگران نباش استرسم نداشته باش عزیزمن دو روز دیگه که وارد ۳۰ سالگی بشی همه دردا میان سراغت چه ب ...

سعی میکنم خوب باشم میدونی شرایطم خیلی واقعا سخته هیچ وقت نتونستم استرس رو از خودم دور کنم با این اوضاع خودمم میدونم اخرش پایان جالبی ندارم اگه همینجوری پیش برم 

سعی میکنم خوب باشم میدونی شرایطم خیلی واقعا سخته هیچ وقت نتونستم استرس رو از خودم دور کنم با این اوض ...

سنت کمه از الان اینجوری نباش نمیدونم اعتقاداتت چطوریه ولی من خودم وقتی امامزاده میرم حالم خیلی خوب میشه سعی کن کاری که حالتو خوب میکنه انجام بدی کاری که از استرس و فکر و خیال دورت کنه یه هنر یاد بگیر که بهش علاقه داری تا سرگرم بشی

سنت کمه از الان اینجوری نباش نمیدونم اعتقاداتت چطوریه ولی من خودم وقتی امامزاده میرم حالم خیلی خوب م ...

نمیدونم چه کاری دقیق باید انجام بدم اما خب ممنونم ازت که کمکم کردی ♥️