2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی رو مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 112 پست

یادمه دوازده سالم بود تازه داشتم به بلوغ میرسیم

یکی از پسر عموهام نامزد کرد یه بار یه لباس از این پیرهن مردونه لیها پوشیدم خب تو.سن بلوغ رشد نا متعادله نسبت به بقیه اندامم سینه هام.بزرگتر نشون.میداد با پیرهن لی هم خب بزرگتر شد این عروس عموم در گوش خواهر شوهرش که میشد دختر عموم یه چیزی.گفت بعد با دست که مثلا سینه بزرگ رو.نشون داد

بچه بودم ولی این.موضوع با کیفیت اچ دی ولله یادمه

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر بی پولی مسخره شدم بخاطر قدم مسخره شدم گاهی بخاطر ظاهرم مسخره شدم بخاطر اشتباهاتم مسخره ش ...

من خودم نشدم ولی...

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
حالا واقعا مرده؟!😔😔😔😔خدا عقل بده به همه جوونامون😢😢😢

اره عزیزم من اینستا ندارم ولی عکسشو دیدم تو کفن😢 تو کانال تل

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من خودم قیافم معمولی وپوستمم سبزس یادمه یکی ازدوستای دوران مدرسه م خیلی مسخرم میکردخودش خیلی زیبا بودگفتش تو اصلا شوهرنمیکنی با این قیافت ولی من زودترازهمه دوستام ازدواج کردم وقتی خبرش رسید بهش داشت میترکید

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی
یادمه دوازده سالم بود تازه داشتم به بلوغ میرسیم یکی از پسر عموهام نامزد کرد یه بار یه لباس از این پ ...

سینه بزرگ که خوبه من بیچاره یکی ازتحقیرایی که شدم ازمادزشوهرم بخاطرسینهام بود خداازش نگزره

من خودم قیافم معمولی وپوستمم سبزس یادمه یکی ازدوستای دوران مدرسه م خیلی مسخرم میکردخودش خیلی زیبا بو ...

اتفاقا اینایی که خیلی تومدرسه بجهارومسخره میکنن همشون یه تورایی شدزندگیشون چنتاشونو امار دارم همونا غیرخودشون هیچکی ادم حساب نمیکردن

سینه بزرگ که خوبه من بیچاره یکی ازتحقیرایی که شدم ازمادزشوهرم بخاطرسینهام بود خداازش نگزره

اخه تو سن رشد خب طبیعیه نا متعادلی تو اندام

الان من بیست و شش سالمه نرمالم ولی اونموقع بچه رو مسخره کرد

بعد با اینکه اون موقع فهمیدم ولی خوب یادمه لب خند زدم از رو سادگی از رو مظلومیت و بچگی نمیدونم والا

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟
اتفاقا اینایی که خیلی تومدرسه بجهارومسخره میکنن همشون یه تورایی شدزندگیشون چنتاشونو امار دارم همونا ...

قشنگ یادمه بجان پدرم چندتا ازدوستام همیشه شوهرکردنای بقیه رومسخره میکردن بخدا اونا یا هی شوهرنکردن یا اگرم شوهرکردن ازاونایی که مسخره کردن بدتر

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

خیلی وقت پیش داداشم منو مسخره کرد،همی چیزو یادم رفته ولی اون جمله،اش هیچ وقت یادم نمیره،دلم شکست،،،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱