2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی رو مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 112 پست
من خودم قیافم معمولی وپوستمم سبزس یادمه یکی ازدوستای دوران مدرسه م خیلی مسخرم میکردخودش خیلی زیبا بو ...

راستش ازدواج پز دادنی نیست 

اما منو با زشت تر بودنم زودتر از همه دوستام ازدواج کردم 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش ازدواج پز دادنی نیست  اما منو با زشت تر بودنم زودتر از همه دوستام ازدواج کردم

من خودم ناباروری دارم خیلیا سرهمین موضوع دلمو شکستن بهم تیکه انداختن بعد وخواهرام میگن به اون کسایی که اینجورمیگن بگو دخترای شما که مجردن ازمن خیلیم بزرگترن بگو اونا روشوهربدین بعدبرابچه منومسخره کنین ولی واقعو دلم راضی نمیشه که پزبدم ازدواج کردنو چون بنظرمم پزدادنی نیست ولی واقعا تو خودم میشکنم

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

مادربزرگم همیشه میگفت به حُسنت نناز که به تبی بنده، به مالت نناز که به شبی بنده.

مسخره کننده ها بایدبدونن فقط خدا بهشون مهلت میده تا شاید توبه کنن وگرنه یه روز به سرشون میاد.

من كسى رو مسخره نميكنم مخصوصا ك اگه دست خودش نباشه ، اما اگه كسى مسخره ام كنه منم دوتا ميزارم روش فك نكنه نقطه ضعفمو گير اورده ، مثلن بگه دماغت بزرگه ميگم اره تازه با عملم درس نميشه 😄😄 طرف ميفهمه نميتونه ناراحتم كنه 

اره عزیزم من اینستا ندارم ولی عکسشو دیدم تو کفن😢 تو کانال تل

ای وای خدای من😢😢خدا رحمتش کنه😔😔😔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
فك كن بابام رفته گلابى خريده برام اورده ميگه بخور دماغه بچه ات ب خودت نره ب من بره 😄 حالا دماغه بند ...

😂😂😂 

منم بینیم بد نیس ی بار سرما خورده بودم مدرسه بودیم هی دماغمو میکشیدم قرمز شده بود  

دوستم گف نکش دماغتو دراز ک هس درازتر میشه😐😫😭

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
😂😂😂  منم بینیم بد نیس ی بار سرما خورده بودم مدرسه بودیم هی دماغمو میکشیدم قرمز شده بود &nbs ...

ازین مثلا شوخیا زیاد ممکنه بکنیم حواسمونم نیست   

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.