2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی رو مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 112 پست
بدترین حس اینک بدونن ی مشکلی داری سرقصد جلوتو ی کاری کنن دلت بشکنه مثلا من بدبخت موهام کم پشته ولی د ...

منم طر این قضیه دلم شکسته ..... خیلی زیاااااداااااا...اصن بگم چی گفت بهم باورت نمیشه 😔😔😔😔

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

منم خیلیامیگن چراچشات ریزه چراابرونداری خیلی ناراحت میشم 

یاداداشم زبونش میگیره خیلیامسخرش میکنن 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم طر این قضیه دلم شکسته ..... خیلی زیاااااداااااا...اصن بگم چی گفت بهم باورت نمیشه 😔😔😔😔

میفهمتت واقعا

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

یکی از اشناهای دورمون که موقعیت اجتماعی و مالی خوبی داره خودش و زنش ادای یه بنده خدایی ک لکنت داشت رو در میاوردن چندین بار تو جمع اینکارو کرده بودن... بعد از مدت کوتاهی بچه سومش به دنیا اومد که چوب پدر و مادرش رو خورد لکنت خیلی شدید داره از بچگی هم دیابت گرفت.....دختر اول و دومش هر دو متخصص شدن یکیشون با رتبه یک مدام تو سر دخترای فامیل میزد که لیسانس تحصیلات نیست و شما به درد کهنه شوری بچه میخورید و پز دامادهاشو میداد بازم دخترش ک خیلی هم خانونه چوب کار پدر و مادرش رو خورد شوهر رو در حین خیانت دید و رگش رو زد نزدیک بود بمیره....بعد پدرش میگفت من فامیلا رو خیلی اذیت کردم