2821
2789
عنوان

فردا صبح...

523 بازدید | 50 پست

دوست جونیا...فردا صبح دارم میرم واسه زایمان طبیعی...امروز رفتم دهانه رحمم اصلا باز نشده بود...خواهش میکنم برام حسابی از ته  دلتون دعاکنیدزایمانم راحت باشه..منم انشالله واسه شما دعا میکنم سرزایمان.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

عزیزم برات صلوات و آیت الکرسی میخونم انشالله به سلامتی زایمان کنی😍😍😘

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

براي منم دعا كن ♥️

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزدلم

برا منم دعا کن که زودتر از موعد دهانه رحمم کمی باز شده دعا کن بچه م بمونه.دعا کن دچار زایمان زودرس نشم😢

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من برات حتما دعا میکنم میشه شمام موقع زایمان دعا کنی خدا به منم بچه سالم و صالح بده؟!
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚