زمانشو دکترتون تعیین نکرده بود؟ یعنی گفته بود هر وقت دردت گرفت بیا؟
چرا تعیین کرده بود روز ی که تاریخ زده بودن رفتم نوار قلب بچه گرفت گفت مشکلی نیست.. هر روز برو درمانگاه برای چکاپ... اگه تا دو روز دیگه دردت نگرفت برو سونوگرافی
منم شب رفتم سونو فرداش میخواستم ببرم نشون دکتر بدم که درد گرفتم ...زود هم به بیمارستان نرفتم دردام که فاصلشون کم شد رفتم ساعت ۸ بستری شدم ۱۰ هم دخترم بدنیا اومد
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه
درد عجیبیه ولی قابل تحمله نترس میگذره. فقط زور بزن بجای داد. بدتراز درد زایمان اون معاینه هان اونا خ ...
من هرکی برام از زایمانش میگفت ب راحتی شما تعریف نکرد حتی گفتن ک سر زایمان مدفوع هم کردن.من میترسم از زایمان.شما اصلا جیغ نزدی؟یعنی با نفس عمژق کشیدن درد کمتر میشه؟؟؟
من هرکی برام از زایمانش میگفت ب راحتی شما تعریف نکرد حتی گفتن ک سر زایمان مدفوع هم کردن.من میترسم از ...
راحت نیس ولی قابل تحمله نه جیغ نزدم به نظرم خزبازی بود جیغ زدن. بجاش زور میدادم زود نی نی اومد. البته درست مثل حسه مدفوع کردنه اولش زور نمیدادم ازخجالت میگفتم میخام برم دستشویی که پرستارا میگفتن نع خطر داره بعد که دردام زیاد شد فقط بلند گفتم مامااااااااااااااان نی نی اومد. همه دردا رفتن یهو😍😄نترسین میگذره درد عجیبیه مثل هیچ دردی نیس مخصوص زایمانه خخخخ