2821
2789
عنوان

فردا صبح...

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 50 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=48451859]عزيزم برات صلوات فرستادم تو هم دعام كن مامان بشم خواهش ميكنم دعام كن [/QUOTE

چشم حتما عزیزم

به حق این روزهای عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
دکترم میگه بیشتر از این نمیشه صبر کرد واسه بچه اولم ۹ روز زودتر از موعدش کیسه آبم پاره شد ولی الان ...

عزیزم به سلامتی زایمان کنی❤

42 هفته رو رد کردین؟

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
زمانشو دکترتون تعیین نکرده بود؟ یعنی گفته بود هر وقت دردت گرفت بیا؟

چرا تعیین کرده بود روز ی که تاریخ زده بودن رفتم نوار قلب بچه گرفت گفت مشکلی نیست.. هر روز برو درمانگاه برای چکاپ... اگه تا دو روز  دیگه دردت نگرفت برو سونوگرافی 

منم شب رفتم سونو فرداش میخواستم ببرم نشون دکتر بدم که درد گرفتم ...زود هم به بیمارستان نرفتم دردام  که فاصلشون کم شد رفتم ساعت ۸ بستری شدم ۱۰ هم دخترم بدنیا اومد

چرا تعیین کرده بود روز ی که تاریخ زده بودن رفتم نوار قلب بچه گرفت گفت مشکلی نیست.. هر روز برو درمانگ ...

چه خوب فاصله دردا کم شد یعنی چند دقیقه من میترسم خانوما میگن دیر رفتیم میگم خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفته؟

تروخدا دعا کن خدا به منم یه نی نی سالم بده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

دردش خیلی شدید بود؟ امروز که رفتم زایشگاه اصلا صدای جیغ نمیومد تعجب کرده بودم چون واسه زایمان اولم ...

درد عجیبیه ولی قابل تحمله نترس میگذره. فقط زور بزن بجای داد. بدتراز درد زایمان اون معاینه هان اونا خیلی اذیتم کردن. 

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
درد عجیبیه ولی قابل تحمله نترس میگذره. فقط زور بزن بجای داد. بدتراز درد زایمان اون معاینه هان اونا خ ...

من هرکی برام از زایمانش میگفت ب راحتی شما تعریف نکرد حتی گفتن ک سر زایمان مدفوع هم کردن.من میترسم از زایمان.شما اصلا جیغ نزدی؟یعنی با نفس عمژق کشیدن درد کمتر میشه؟؟؟

نه عزیزم ۴۰هفته و۲روزم

راستی یه شربت زعفرون غلیظ هم درست کن با خودت ببر

یه تخم مرغم بپز زرده شو رسیدی بیمارستان بخور جون بگیری..چند تا خرما هم ببر برای بعد زایمانت

ان شاء الله زایمان خوبو راحتی داشته باشی❤

من هرکی برام از زایمانش میگفت ب راحتی شما تعریف نکرد حتی گفتن ک سر زایمان مدفوع هم کردن.من میترسم از ...

راحت نیس ولی قابل تحمله نه جیغ نزدم به نظرم خزبازی بود جیغ زدن. بجاش زور میدادم زود نی نی اومد. البته درست مثل حسه مدفوع کردنه اولش زور نمیدادم ازخجالت میگفتم میخام برم دستشویی که پرستارا میگفتن نع خطر داره بعد که دردام زیاد شد فقط بلند گفتم مامااااااااااااااان نی نی اومد. همه دردا رفتن یهو😍😄نترسین میگذره درد عجیبیه مثل هیچ دردی نیس مخصوص زایمانه خخخخ

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
راحت نیس ولی قابل تحمله نه جیغ نزدم به نظرم خزبازی بود جیغ زدن. بجاش زور میدادم زود نی نی اومد. البت ...

خب لابد پیاده روی زیاد زیاد خدا تی گلم اما خیلی خوبه ک ب این راحتی میگی و استرس نمیدی گلم.

خب لابد پیاده روی زیاد زیاد خدا تی گلم اما خیلی خوبه ک ب این راحتی میگی و استرس نمیدی گلم.

واقعانم راحته از سزکه بهتره بعدزایمان درد نمیزاره نی نیتو بغل کنی من زایمان کردم دوختنم پاشدم با پای خودم اومدم تو بخش خخخخ

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز