2821
2789
عنوان

فردا صبح...

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 50 پست
با آمپول فشار؟ماماخصوصی؟😮

بله با آمپول فشار

نه ماما خصوصی نگرفتم 

زایمان دومم هست 

همه میگن خیلی راحتتروزودتر از اولی زایمان میکنی

انشالله که همینطور باشه و نیازی به ماماخصوصی نباشه

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسلامتی عزیزم. حتما حتما حتما واسه بهتر شدن حال منم دعا کن. خدا بهت قوت بده

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

ایشالا به سلامتی عزیزم . هم خودت هم نی نی صحیح و سالم باشید ان شاءالله. واس نی نی تو شکم منم دعا کن 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

انشاالله که یه زایمان راحت فردا در انتظارتونه و راحت نی نی قشنگتونو بغل میگیرین...

برای من هم دعا کنید.   

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اگه مشکلی نداری بزار دردت بگیره بعد برو من دوتا زایمانام  رو درد گرفتم بعد رفتم بیمارستان زیا ...

دکترم میگه بیشتر از این نمیشه صبر کرد

واسه بچه اولم ۹ روز زودتر از موعدش کیسه آبم پاره شد ولی الان هیچ خبری نیس

بله با آمپول فشار نه ماما خصوصی نگرفتم  زایمان دومم هست  همه میگن خیلی راحتتروزودتر از ...

کاش ماماخصوصی میگرفتی،ایشالله راحت زایمان کنی،قدم نورسیده پیشاپیش مبارک.😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

من برات ایت الکرسی خوندم امیدوارم راحت وزود زایمان کنی. 

منم با امپول فشار زایمان کردم ۴ساعته زایمان کردم فقط اصلا داد نزن وقتی دردت اومد فقط نفس عمیق بکش زور بزن

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزدلم برا منم دعا کن که زودتر از موعد دهانه رحمم کمی باز شده دعا کن ...

آخی عزیزم انشالله میمونه

و به موقعش بدنیا میاد😊

من برات ایت الکرسی خوندم امیدوارم راحت وزود زایمان کنی.  منم با امپول فشار زایمان کردم ۴ساعته ...

دردش خیلی شدید بود؟

امروز که رفتم زایشگاه اصلا صدای جیغ نمیومد تعجب کرده بودم

چون واسه زایمان اولم همه جیغ میزدن گریه و زاری میکردن

منم استرس گرفتم 

کاش ماماخصوصی میگرفتی،ایشالله راحت زایمان کنی،قدم نورسیده پیشاپیش مبارک.😊

ممنون عزیزم 

بیمارستانی که من میرم خود ماماها خیلی خوبن و کمک میکنن 

فکر نمیکمم نیازی به ماما خصوصی باشه

اگه مشکلی نداری بزار دردت بگیره بعد برو من دوتا زایمانام  رو درد گرفتم بعد رفتم بیمارستان زیا ...

زمانشو دکترتون تعیین نکرده بود؟ یعنی گفته بود هر وقت دردت گرفت بیا؟

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
2823
2791
2779
2792