2777
2789
عنوان

خاستگار🥲 لطفا راهنماییم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست
همین موندم چطوربشناسمش۲ بار بیشتر ندیدمش

بهش بگو یه مدت تلفنی درتماس باشی که بشناسیش بیرونم اگه شهرتون کوچیکه برو جایی که اشنا نبیندت..اصلا نقطه ضعف دست خواستگارت نده..پدر ومادرت را بالا ببر...اون پسرم اگه درامدش خوبه واخلاق داره وسالم هست روش وقت بذار..من یکی را میشناسم باباش قاتل بود چنان شوهری کرد..خودشو از تا ننداخت...پدرت فقط بیماره..احترام بهش بذار..از خدا میخام به حق همین روز عزیز خوشبخت شی  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو یه مدت تلفنی درتماس باشی که بشناسیش بیرونم اگه شهرتون کوچیکه برو جایی که اشنا نبیندت..اصلا ن ...

مرسی از صحبتات عزیزم❤️خیلی لطف کردی

ممنون از دعای قشنگت مهربون🥺❤️

انشالله شمام همیشه سلامت باشی و احوال دلت شاد