2777
2789
عنوان

خاستگار🥲 لطفا راهنماییم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه داره درست میکنهماشین نه

اگه سالمه واخلاقش خوبه ازدواج کن..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

حتما هم درست را بخون.ادامه بده به جایی برسی..اگه هم خواستگارت پدرت را وسط کشید بگو بیماری داره دردش زیاده مسکن هم براش اثر نداره.تجویز خود پزشک هست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

راضی هستن از انتخابشون؟

اره بابای من مرد پاکی هستش و درآمد بالای داره 

کاری کرد مامانم ۲۸ سالگی ازدواج کنه اما الان از من جوون تره چون ورزش سخت میکنه و به خودش میرسه 

حتما هم درست را بخون.ادامه بده به جایی برسی..اگه هم خواستگارت پدرت را وسط کشید بگو بیماری داره دردش ...

اون که بله حتما میخونم شده برم پیام‌نور میرم 

که لیسانس بگیرم حتما

هنوز نمیدونم واقعا چیکار کنم

ب قول یه خانومی چیزیم نداره دلم بهش خوش کنم...

اون که بله حتما میخونم شده برم پیام‌نور میرم که لیسانس بگیرم حتماهنوز نمیدونم واقعا چیکار کنمب قول ی ...

اصلا پدرت را پایین نیار.بگو کمر درد داره.کار سبک تو باغش انجام میده...فقط پسره را خوب بشناسش..سربازی مشکلی نداره..بعد ازدواجش وبچه دارشدنش معاف میشه خود به خود