2777
2789
عنوان

بارداری

214 بازدید | 37 پست

سلام .من دقیق نمیدونم چند وقته باردارم .هفته بعد نوبت دکتر دارم.ولی چهل روز اینا هستم تقریبا..بعد ازنزدیکی کمردرد دارم وگرنه در حالت عادی خوبم.کلا علایم خاصی ندارم جز ورم کردن و تیره شدن  سینه م..ولی خیلی اوقات کسلم..هیچی خوشحالم نمیکنه با اینکه باردارم و خیلی خوشحال از بابتش...اصلا یه جور بدیم.حالت تهوع هم ندارم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ناراحتی حالت تهوو نداری؟

😐😐

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

چند بار بی بی چک زدم کمرنگ افتاد دقیقا روزای ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ پریودی  و بعدشم ازمایش دادم مثبت شد ...حالم خیلی گرفته س..یه بار خوبم یه بار بد.چون علایمی هم ندارم نگران سلامتی بچه م هم هستم 

چند بار بی بی چک زدم کمرنگ افتاد دقیقا روزای ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ پریودی  و بعدشم ازمایش دادم مثبت شد . ...

همه علائمت طبیعیه.منم همینجور بودم.ب اضافه ی تهوع شدییید ک هنوزم هست با شدت کمتر

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

فقط سعی کن اوایلش زیاد نزدیکی نداشته باشی.

بخاطر هورموناته ک بی حوصله ای.من ک ب همه چ گیر میدادم و  الکی یه ساااعت گریه میکردم

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

منم پنج هفته ست باردارم اصلا و ابدا علايم ندارم نه سينه هام نه حالت تهوع نه هيچىييي, بعضى وقتا ميگم شايد آزمايش اشتباه شده فقط لک بينى دارم!! بنظرتون عجيبه؟؟؟؟

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!