2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته که پیامبر ما میگن صله رحم رو قطع نکنید اما خود ایشون گفتن صله رحم می‌تونه حتی یک سلام به تنهایی باشه 

با خواهرت نه قهر باش و نه سعی در برقراری رابطه داشته باش ... هر وقت دیدیش یه سلام و احوال پرسی و تمام

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بله قهر حرامه. اما برای هرکسی یه روابطی تعریف شده.

بزرگان میگن صله رحم مراتب داره.

یعنی برای یکی صله رحم میشه رفت و آمد خانوادگی، مهمونی دادن، گرم گرفتن.

برای یکی میشه تلفنی جویای احوال شدن.

برای یکی درحد دورادور جویای احوالش بودن و دعا کردن برای سلامتی و آرامشش.

بنظرم خواهر شما اگر حقیقتا اهل این چیزا که گفتین باشه باید روابط‌تونو در سردترین حالت ممکن قرار بدید. کنترل کنید که فقط توی مراسماهای مختلف همدیگه‌رو ببینید‌ اصلا قهر نباشید اما صمیمیت نداشته باشید.

پیامبر میگن مراقب باشید به آتش حسادت حسود نسوزید.

متاسفانه اگر از روی حسادت باشه باید ازش دوری کنی که تو هم نسوزی...

و البته برای آرامشش هرروز دعا کنی. ممکن بود این خصلت توی وجود خودت باشه. پس دعا کن که خدا کمکش کنه از این درد نجات پیدا کنه. گناه داره

بله قهر حرامه. اما برای هرکسی یه روابطی تعریف شده.بزرگان میگن صله رحم مراتب داره. یعنی برای یکی صله ...

نظر منم همینه ولی بیان شما عالیه 🥰

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

خب چه بهتر 😊 

توی یک شهر هم نیستید و امکان اینکه همدیگر رو حتی اتفاقی ببینید هم خیلی خیلی کمه